Arama sonuçları: *

1. F

Kaçak telefon önerisi

Arkadaşlar 7.500tl ye kadar kaçak telefon önerisi olan var mı? Aklımda Redmi note 12 pro var. Ancak emin olamadım. Bir de bu telefonlarda global falan mezvusu vardı bir yerinde G yazması gerekiyordu o mevzu neydi acaba. Şimdiden teşekkürler.
  2. F

Redmi note 10pro alınır mı

2. El garantisi Nisan ayında bitmiş. Tr cihazı . Kutu fatura mevcut fiyat 6000 diyor. 0ı 9000bin sizce alınır mı? 8/128gb
  3. F

Gm21 plus new editions alınır mi

Arkadaşlar anneme telefon bakıyoruz. Öyle yüksek donanıma gerek yok. Sadece Instagram Facebook WhatsApp ben bunu beğendim ama bilemedim daha önerisi olan var mi bütçe 3.500 https://www.epey.com/akilli-telefonlar/general-mobile-gm-21-plus-new-edition.html
  4. F

Xiaomi redmi note 11E alınır mi

Bütçem 3500 tl iki telefon arasında kaldım. Bu telefonlar dışında öneriniz var mi? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-note-11e-5g-4-plus2-gb-ram-128gb-50-mp-erdem-iletisim-1055387444/detay...
  5. F

Redmi 9T vs Redmi Note 9 hangisi daha iyi

Bu iki telefon arasında kaldim. Fiyat olarak bakmayın her iki cihazı alacağım fiyat ayni ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Daha oyunlardan çok sosyal medya amacı ile kullanılacak hangisi sizce daha iyi...
  6. F

Öneri 1500 2000 arası telefon

Oyunlarla pek işim yok. Sadece şarjı uzun gitse yeter. Genelde istagram WhatsApp gibi sosyal medya kullanıyorum
  7. F

2. el telefon alırken nelere dikkat edilmeli

2. el telefon alacam da faturalı cıhaz diyor sizce nelere dikkat etmeliyim kamera kontrol kulaklık kontrol ws
  8. F

yurt dışı telefonlar güncelleme alır mı?

yurt dışı kayıtlı telefonlar güncelleme alıyor mu
  9. F

yurtdışı kayıtlı telefon alınır mı

yurt dışı kayıtlı cıhazları 800-1000 tl daha az veriyorlar ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim. Almaya değer mi
  10. F

1500-2000 arası telefon önerisi

öyle marka takıntım yok pubg tarzı oyunlar da oynamıyorum. Sadece kamerası iyi olsun ve uzun süre dayanıklı olursa iyi olur
Top Bottom