Arama sonuçları: *

1. E

2.el 13 pro max vs 0 iphone 13

Merhaba arkadaslar bugunku sorum 2.el iphone 13 pro max mi yoksa yeni bir iphone 13 mu almaliyim . 2.el iphone 13 pro maxin garantisi disinda herseyi tamam oldugunu soyledi kilif koruma falan ve her seyin calistigini en ufak cizik kirik ezik olmadigini belirtti bunlara gidiince bakacagim ayrica...
  2. E

2.el iphone 13 ve normal 13 arasindaki fark nedir , 2.el alinir mi

Ben yurtdisinda yasiyorum ve bulundugum bolgede 2.el bir iphone 13 buldum bataryasi 90 ama ekrandan veya ici degisip degismediginden emin olup olmamanin bir yolu varmi yokmu bilmedigim icin 2.el almaya korkuyorum . Fiyat gayet makul hatta alip ustune yeni batarya alsam bile 2.ellere kiyasla bir...
  3. E

Redmi Note 10 pro 4.5G (6gb ram) vs Mi 11 lite 4.5g (8+3gb ram)

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır redmi note 10 pro kullanıyordum fakat hediye mi 11 lite gelmesi üzerine değişsem mi bilemedim gün içinde vaktimin çoğunu discorda ve mobil oyunlara harcıyorum genelde instagram discord pubgm gibi uygulamaları kullanıyorum ve sıkça dizi izliyorum sizce mi...
  4. E

5000-6000 MAX 7000 TL TELEFON

Oyun için veya günlük hayatta kullanabileceğim güzel bir telefon önerisi aklımda iPhone 11 için indirim kovalamaya düşünüyorum bulamazsam 8plus düşünüyorum başka telefon öneriniz varmı bu bütçe bandında
Top Bottom