Arama sonuçları: *

1. Feignclound

Öneri 12000TL Bandında Cep Telefonu Önerisi

Arkadaşlar önerileriniz var mıdır ? Bu fiyat bandında fiyat performans. Babam için alacağım.
  2. Feignclound

Öneri 10000 TL Telefon Önerisi

Arkadaşlar, babama telefon alacağım acil olarak 10000₺ bandında telefon önerir misiniz? Fiyat/Performans.
  3. Feignclound

10000₺ Bandında Cep Telefonu Önerisi Yapar Mısınız ?

Arkadaşlar merhaba, 10000₺ bandında cep telefonu önerilerinizi bekliyorum, telefonu kullanacak kişi babam. F/P olması önceliğimdir. Teşekkürler şimdiden.
  4. Feignclound

Yardım iPhone 14'den S23 Ultra'ya Geçilir mi ?

Arkadaşlar merhaba , son zamanlarda iPhone 14'ümün pil performansından aşırı mutsuzum. iPhone 15 serilerinede o kadar para vermek istemiyorum. Vatan Bilgisayar'dan Buy-Back ile iPhone 14'e 37 bin TL veriyorlar , S23 Ultra için üzerine 15 bin TL kadar ödeme yapmam gerekiyor. Sizce değer mi ?
  5. Feignclound

Anlık Ankara Gürgençler

Nasıl ama 🤣
  6. Feignclound

Konu kilitlenebilir.

iPhone 14 Pro 128 GB başlangıç fiyatı 39.999TL iPhone 14 Pro Max 128 GB Başlangıç fiyatı 43.999TL Ne düşünüyorsunuz ?
  7. Feignclound

Poco X3 Pro 8/256 Alınır Mı ?

Arkadaşlar merhaba , bir arkadaşım Poco X3 Pro satıyor da 5000TL'ye sana bırakayım diyor. Ürün İncehesaptan alınma daha 7-8 ay oldu alalı, birlikte almıştık. Kendisi iPhone kullanmak istediğinden dolayı telefon yabancıya gitmesin diyor sen almak istiyorsan al diyor. Sizce alınır mı ?
  8. Feignclound

12000₺ Telefon Önerisi

Arkadaşlar merhaba , 2018 de aldığım iPhone 8 Plus’u değiştirmeyi düşünüyorum. Oyun oynamıyorum , ekran kalitesine , akıcılığa , şarj süresine , kameraya önem veriyorum. Belirttiğim bütçe aralığında telefon önerilerinizi bekliyorum.
Geri