Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

5-6K'ya sıfır yada ikinci el telefon?

Şehzade hazretlerimiz bir hafta önce bütçe 14.4k demişti şimdi ise 6k diyor :) (abim) İkinci el 1080p f/p kamerası fena olmayan bir telefon önerebilir misiniz?
  2. Bukr3j

14569₺ max F/P telefon önerebilir misniz?

Yeni telefon alacağım, daha doğrusu bana abim alacak :). Redmi Note 14 Pro alıcam dedi, bende dur bi foruma sorayım dedim. Bütçeyi net belirledi, 14569. Siz genede 15000 bandına dayanam telefonlarıda ekstra olarak önerin dostlar. Bir şekilde ikna ederim.
  3. Bukr3j

F/P Anne telefonu önerebilir misiniz?

Annemin telefonu bozuldu ve yenib ir telefon almak istiyorum. Bütçem 6K, çoğunlukla video izliyor ve facebook'ta takılıyor. Arada bir fotoğraf ve videoda çekiyor -çoğunlukla fotoğraf-, sürekli 101 oynuyor. Bütçeme uygun F/P telefon önerebilir misiniz??? Küçük bir araştırma sonucu 3 tane telefon...
  4. Bukr3j

A32 vs Redmi Note 10S?

Hangisi daha F/P?
  5. Bukr3j

6.5K-7K arası F/P Telefon önerebilir misiniz?

Kamera ve ekran kalitesi iyi olsun yeter. Telefonu film/dizi, fotoğraf ve aramalar için kullanacağım.
  6. Bukr3j

Max. 6.5K F/P telefon önerebilir misiniz?

Yılbaşı indirimlerinde vs. F/P kamrerası ve ekranı fiyatına göre iyi telefonlar var mı? Yurt içi. (konuyu yükselttim.)
  7. Bukr3j

Telefon yurt dışı ürünü olduğunda ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim?

Samsung Galaxy S20 FE almak istiyorum ikinci el. 5000TL ye bir adam dolandırmaya çalışmıştı, 5500 civarlarında TR kayıtlı yurt dışı telefonu almayı düşünüyorum ama yurt dışı telefonuı aldığımda servis dışında ne gibi sorunlarla karşılabilirim onu bilmiyorum.
  8. Bukr3j

Yaklaşık 7K civarı F/P telefon önerebilir misiniz? (Bütçe değişti)

Kamera ve ekran kaliteli olsun yeter.
  9. Bukr3j

F/P 10.000TL civarı telefon önerir misiniz?

bütçe ~10.000TL civarı, 13.000 falanda olur. Kamerası ve ekranı kaliteli olsun yeter. Taksit seçeneği olması lazm.
  10. Bukr3j

F/P oyun oynatan laptop önerisi 9000₺ bütçe

Rust, CS:GO, Valorant, PUBG ve Black Ops 3 kaldırabilecek F/P sıfır laptop önerebilir misiniz? (2. el taksit imkanı yok)
  11. Bukr3j

İkinci el iPhone 7 (2200₺) alınır mı?

Telefonum yok ve telefon almam gerekiyor. Teknoway de 2. el sağlam (üstü pis sadece) iPhone 7 (32GB) almak mantıklı mı sizce?
  12. Bukr3j

2. el kamerası ekranı vs güzel telefon arıyorum

Telefonda daha çok film seyredip, manga tarzı çizgi romanlar okuyacağım. Film seyredeceğim için ekranı güzel bir telefon almak istiyorum. (Tabi kamera kaliteside iyi olması lazım) Aklımda şu ana kadar iPhone X vardı ama 3000TL bandındakiler FaceId sıkıntılı vs. - fiyatı daha da arttırabilirim...
  13. Bukr3j

Kamerası güzel telefon lazım :)

17 yaşındayım ve şu ana kadar küçüklük fotoğraflarım ne kendi telefonumda, ne her hangi bir cloud sisteminde, ne her hangi bir sd card ya da flaş bellekde depoladım/sakladım. Bundan pişmanım ve kamerası güzel en fazla 5 yıl idare edebilecek bir telefon arıyorum. Telefon da görüntü sabitleme...
Geri