Arama sonuçları: *

1. Ensar

1800 TL Telefon Önerisi

1700-1800 TL'ye telefon önerilerinizi bekliyorum. İkinci el almayı düşünüyorum. Garantili olursa daha iyi olur. Yer: İstanbul Anadolu Yakası.
  2. Ensar

1000 TL'ye İkinci El Xiaomi Redmi Note 7 Alınır Mı?

1000 TL'ye ikinci el IMEI atılmış Redmi Note 7 64 GB alınır mı? Bazı kişiler telefonda bir zaman sonra kronik olarak hayalet ekran sorunu olduğunu söylüyorlar.
  3. Ensar

İkinci El Xiaomi Redmi Note 7 32 GB Alınır Mı?

Yurt dışı IMEI atılmış cihaz 64 GB mı? Yoksa TR cihazı 32 GB mı? Fiyatları aynı. Sizce hangisin almalıyım?
  4. Ensar

1200 TL İkinci El Telefon Önerisi

1000-1200 TL civarında ikinci el telefon önerilerinizi bekliyorum. Şehir: İstanbul
  5. Ensar

Vestel Venus Z20 Alınır Mı?

İkinci el Vestel Venus Z20 900-1000 TL'ye alınır mı? Vestel markasına karşı biraz ön yargılıyım. Vestel'in çok fazla sorun çıkarttığını duydum. Ama telefonun özelliklerine göre ikinci el fiyatları diğer telefonlara göre daha uygun gibi.. Babam Z10 kullanıyor, birkaç kere yazılım güncellemesi...
  6. Ensar

Xiaomi Redmi Note 9 vs Xiaomi Redmi Note 8

Xiaomi Redmi Note 9 mu? Xiaomi Redmi Note 8 mi? Hangisi daha iyi? Benim için önemli olan; Oyun, batarya, kamera performansının iyi olması.
  7. Ensar

IMEI Kayıtsız Telefon Alınır Mı?

Sahibinden'de normalden daha ucuza yurt dışı IMEI atılmış (Pasaport kayıtlı olmayan) telefonlar var. Bu telefonlar alınır mı? Xiaomi Redmi Note 8...
  8. Ensar

1000 TL'ye İkinci El Telefon Önerisi

Arkadaşlar şu anda Huawei P9 Lite 2017 model telefonu kullanıyorum. Her ne kadar hafıza kartı taksamda, uygulamaları hafıza kartına yükleyemediğim için telefonun hafızası yetmiyor. Telefonu 800 TL'ye biri almak istiyor. Ben de ikinci el 1000-1200 TL civarına başka bir telefon alacağım. Sizce...
  9. Ensar

Redmi Note 8 Pro vs Redmi Note 9S

Bu iki telefondan hangisi daha iyi?
  10. Ensar

Huawei P9 Lite 2017 Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar Huawei P9 Lite 2017 model cihazımı satmak istiyorum. Garantisi bitti, bir sıkıntısı yok. Sizce ne kadar eder?
Top Bottom