Arama sonuçları: *

1. Pala

VERGİ İNDİRİMLİ TELEFON ÖNERİSİ

Beyler 9500 Tl Düştüğünde Almayı Planlıyorum Sizce alınır mı? özellikleri falan diğer muadil telefonlardan çokçok daha iyi ne diyorsunuz ? korktuğum bir nokta var bazıları imea kaydı tarzı bir hata alıyormuş galiba telefonlar kaçak geliyormuş vs bu konudada beni bilgilendirebilirseniz çok mutlu...
  2. Pala

REDMİ NOTE 12 4G VS REDMİ NOTE 10S

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/663858-854787/redmi-note-10s_redmi-note-12/ Beyler İşlemci Kısmında Nasıl note 10s üste gözüküyor ya bi yanlışlık mı var +600 tl verip sizce note 12 alınır mı ?
  3. Pala

Öneri Maks 7500tl Telefon Önerisi

En Fiyat Performans Telefon önerilerinizi bekliyom tabii ki sıfır 1686764119 https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s8plus-dual-sim.html ne diyorsunuz
  4. Pala

Öneri Redmi Note 11S VS 10S 4000tl alınır mı sıfır

Redmi Note 11S BEYLER BİR ARKADAŞ VAR yurtdışındanmı ne getiriyor kaçak herhalde 4000tl alınır mı sizce telim yok
  5. Pala

Maks 6000TL TELEFON ÖNERİSİ SIFIR YADA 2.EL APPLE

önerilerinizi bekluyorum
  6. Pala

Maks 5000tl Telefon Öneri̇si̇

Pek oyun oynamıyorum oynicam maks oyun rise of kingdomes clash royale
  7. Pala

Sahte Hafıza Kartı anlamak

AliExpress'ten Lenovo markali hafıza kartı aldım. A1 V30 özelliğine sahip ama hızı 16-20 arasında değişiyor ve bazı test programları h2testw gibi falan filan bad sector var diyor. Anlamadım gitti ürün görsel olarak birebir hatasız.
  8. Pala

Hafıza Kartının Orijinal Mi Çakma Mı Olduğunu Nasıl Anlarım

Beyler Çinden Orijinal diye satılan bir hafıza kartı satın aldım Mesela Dış ürün kartonunda made in china diyor ancak Hafıza Kartının arkasında made in tawian yazıyor sizce bu ürün çakma mı anlamadım ya kafam çok karıştı Ürün Yazılarına falan baktım gayet kaliteli
  9. Pala

Vivo Y21s SD KART TAKILIYORMU ACİLL !! ?

Vivo Y21s beyler 1tb sd kart takılıyormu ? 1648890782 mikro sd kart bu arada 1tb
Top Bottom