Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

7000TL telefon önerisi

Redmi Note 10 Pro almayı düşünüyorum. Almadan önce görüş ve önerilerinizi almak istedim. Daha iyi bir tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim.
  2. Mustafa_

s20 FE Snapdragon versiyonu 7k tl ye düşmüş almayı düşünüyorum

Bu fiyat bandında daha iyi bir tavsiyeniz var mı ? cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  3. Mustafa_

Samsung s20Fe almayı düşünüyorum daha iyi bir öneriniz var mı ?

Öncesinde POCO X3 düşünüyordum ama super AMOLED ekran dikkatimi çekti ve yanı sıra oneuı arayüzü kullansam bana daha uygun olur gibi geldi. (MIUI kullanıyordum) bu yüzden (kamera ve ekran gibi etkiler altında da kalarak POCO X3 ile A52 arasında kaldım fakat A52'nin işlemcisinin benim için...
  4. Mustafa_

Hem kamera hem de oyun performansında üzmeyecek f/p telefon önerisi

Bütçem 3,5k civarı poco x3 pro ve x3 nfc arasında karar verememem bir kenara kamera performansı açısından da üzüp üzmeyeceklerini düşünüyorum. Bu bütçede önerebileceğiniz başka kamera ve oyun performansı iyi olan telefonlar varsa yazabilirsiniz. Birkaç gündür aklıma Galaxy A71 de takıldı A71...
  5. Mustafa_

3000 tl bütçede Poco x3 nfc 128gb alınır mı ?

Bu fiyata daha iyi bir f/p telefon var mıdır? Max bütçem 3000 tl üstüne çıkamam. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  6. Mustafa_

Android Samsung Galaxy A72 ye rakip tavsiyeniz var mı ?

4-5k fiyat bandında telefon almayı düşünüyorum az önce konu açmıştım ve tavsiyeler arasından en f/p olanının A72 olduğunu düşünüyorum acaba kaçırdığım rakip olabilecek başka bir telefon var mı diye merak ettim varsa bildiğiniz rakip olabilecek telefon tavsiyelerinizi bekliyorum aksi halde A72 yi...
  7. Mustafa_

4000-5000 TL arası alınabilecek telefon önerisi

Bütçeyi başlıkta belirttim, çok üstüne çıkmadıkça 100-200"+-" tl fark önemli değil. Bu bütçe için güncel ve f/p kabul edilebilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. (Edit) Şöyle düzenleyeyim o halde. Ekran genişliği önemli. Çoğunlukla video izlemek için...
Top Bottom