Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Öneri 10-15k arasi telefon onerisi

Günlük kullanım için max 15k ya kadar telefon arıyoruz illa 15k olmasına da gerek yok 10k 8k ya da f/p dediğimiz telefon önerisi varsa alabilirim arkadaşlar
  2. MovesLikeJaggeR

Redmi 12pro alabilecegimiz en guvenilir site

Arkadaşa telefon bakıyoruz ama mağazalar ile siteler arasında 2k fiyat farkı var acaba 12pro alabileceğimiz en uygun olan site hangisi amazonsa satışını bulamadım
  3. MovesLikeJaggeR

Öneri 7k bandında telefon önerisi

Arkadaşlar 7k bandında hanıma bir telefon alayım diyorum şu taksit imkanı 12e çıkınca f/p telefon ne önerirsiniz. Samsung a32 falan nasıldır sizce xiaomi belli bir süre sonra yazılımsal sıkıntı oluyor diye çok yorum görmüştüm sizlerin önerisi nedir bu alışveriş kredisi ile alabileceğimiz
  4. MovesLikeJaggeR

Öneri 11-12k bandın da telefon önerisi

11-12k bandın da telefon ne önerirsiniz arkadaşlar oyun oynayan birisi değil kendisi uzman çavuş ona göre bir şey bakıyoruz. En f/p olanı hangisidir. Neler önerebilirsiniz acaba?
  5. MovesLikeJaggeR

Öneri 5000 tl telefon önerisi

Arkadaşlar kaynanaya 5k bandında 12 taksitle alabileceğimiz bir telefon bakıyoruz ne önerebilirsiniz
  6. MovesLikeJaggeR

Öneri Vodafone faturaya ek telefon önerisi arıyorum

Arkadaşlar kaynanam için bir telefon bakıyoruz vodafone faturaya ek olacak şekilde aylık max 500 ödemeli bir telefon alıyoruz a03 veya o tarz telefonlar nasıl veya tecno diye bir marka var xiamo nin diyordu kayinço bu tarz 12 taksitle 400 500 tl taksitle nasıl bir telefon önerirsiniz
  7. MovesLikeJaggeR

Öneri 3000-3500tl arası telefon önerisi

Arkadaşlar bu fiyat bandında en f/p telefon alacağız bu piyasa da çok bir şey beklememek gerekiyor biliyorum. Hazır prime day günleri varken belki biraz daha düşük alabiliriz diye konu açayım dedim bu fiyat bandında hangi telefon önerirsiniz
  8. MovesLikeJaggeR

Öneri 6k civarı bütçe ile samsung a52 mi samsung m52 mi

Arkadaşlar 6k civarı telefon arıyorum acaba aradaki farkı verilip a52 mi almalıyım yoksa m52 mi m52 nin işlemcisi falan iyi diyorlar a52 de de farklı olan özellikler var çok haşır neşir değilim. İleriye dönük 4 5 sene kullanacağım telefon hangisi olmalı sizce
  9. MovesLikeJaggeR

Öneri Xiaomi 11 pro mu Samsung m52 mi

Arkadaşlar biliyorum aralarında ki fiyat farklı fakat 11 pro yu arkadaşa yurtdışından 5k gibi bir fiyata getirtiyorum ve kırdırma oluyor pasaport kaydı olmadan bu telefonu mu önerirsiniz yoksa samsung m52 Tr piyasasından almak mı ?
  10. MovesLikeJaggeR

Öneri 6000tl ye kadar telefon önerisi

Arkadaşlar malum artık hafıza yetmiyor iphone 6s 16gb kullanıcısı olarak aslında telefonumdan çok memnunum çok telefon ile işi olan birisi değilim ya da bu telefonun sarjı falan yetmediği için olabilir. Sarj ve hafızasınan dolayı emektara artık veda edicem 6k ya kadar bir telefon arıyorum sizin...
  11. MovesLikeJaggeR

3500 4000tl bandında telefon önerisi

iphone 6s kullanıcısı olarak malum iphone almaya gücüm yetmediği için 3500 4000 civarı uzun süreli kullanacağım bi telefon istiyorum.Çok oyun oynayan birisi değilim ama yeni telefon da belki cod veya pubg arada servis de falan oynarsam uzun süreli olmayacak şekilde o amaçla ne tür bi telefon...
  12. MovesLikeJaggeR

Xiaomi note 9 pro mu Oppo reno 4 lite mı bütçe

Arkadaşlar soru gayet arkadaşa bakıyoruz.Biz 9 pro düşündük bütçe artırabilirsek note 10 lite bile olabilir dedim.Mediamarkt teki şahıs arkadaşa oppo önermiş. Ben pek bilmediğim için size soruyorum sizce hangisi daha iyidir ?
Top Bottom