Arama sonuçları: *

1. TahaCel

İphone 13 kaç tl eder?

Beyaz Kozmetik olarak sıkıntısız herhangi bir sıkıntısada yok 128 gb iphone 13 1 yıl 1 ay oldu alınalı pil sağlığı 89 ama yenilemeyi düşünüyorum. Satmaya kalksam ne kadar eder pilini de yeniledikten sonra
  2. TahaCel

Bu ne demek iphone da?

Böyle bir yazı çıktı bi kere daha çıkmıştır her seferinde izin verme dedim nedir bu
  3. TahaCel

Yurtdışı cihaz almak nasıl oluyor ?

Yurtdışı iphone 14 pro mesela alsam bunu nasıl kulanıcam imei felan bilmem ne olayları hiç bilgim yoksa nasıl oluyo bu işler uğraştırıyor mu sıkıntı çıkarır mı daha uyguna mı geliyor fiyat olarak da? şuan elimde tr iphone 13 var da merak ediyorum bu olaylar nasıl oluyor
  4. TahaCel

İphone 13 şarj sürem normal mi

An itibariyle şarjım 19 normal mi akşam yatmadan önce şarja takmıştım sabah 9-10 gibi şarjdan çıkardım
  5. TahaCel

Iphone 11 vs 12 mini

Iphone 11 128 gb mi sıfîr yoksa iphonr 12 mini 2.el pil sagliyi 93 sorunsuz telefon mu ayni fiyatlar?
  6. TahaCel

Hala iphone 11 alinir mi ?

22k ya sıfır 128 gb iphone 11 alinir mi Iphone almak istiyorum suan ki telefonum.j7 prime 2
  7. TahaCel

İphone Xs mi İphone 11 mi ?

Hangisi daha iyi sizce hangisini almalıyım 2.el alıcam günümüzde iphone xs hala alınır mı ? telefonda oyun felan oynamıyorum zaten kamerası önemli sosyal medyada kasmaması günlük şeyler için öenmli
  8. TahaCel

İlk kez iphone alıcağım tavsiyeniz var mı?

İlk kez iphone alıcam alıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı icolud hesabı felan bir şey oluyor iphonelarda ekstra icloud hesabımı açmam lazım benim 1683316660 ne oluyor bu icolud
  9. TahaCel

İphone 12 mini alıcam 2.el model numarası ile ilgili ?

Model numarası m ile başlayan telefonlar 0 cihaz oluyormuş N ile başlıyor ben,m almayı düşündüğüm telefon internetten araştırdım ama anlamadım ne demek istiyor burda yani alsam model numarası n ile başlayan iphone alsam sıkıntı çıkarır m ? sıkıntılı bir şey mi ?
  10. TahaCel

İphone 11 mi 12 mini mi ?

Kararsız kaldım hangisini almalıyım mini olması çok dezavantaj sağlar mı ki? ama 12 de daha uzun ömürlü gibi geldi 11 e göre 11 in 2 sene sonra güncellemesi bitiyor diyorlar. Şuan ki telefonum j7 prime 2 5.5 inç miş 12 mini de 5.4 inş çok fazla bir şey değişmez gibi geldi tabi düz 12 olsa...
  11. TahaCel

iphone 12 yurtdisi almak

Telefoncular normal fiyatinin baya ucuz şeklinde satiyorlar. Buralardan iphone 12 alsam kOnuya hakim degilim ama kayit ettirmek turkiyeye 6k mış böyle bir şey yapsam bur sıkıntı olur mu. Kayit işlemleri felan nasil oluyor bilmiyorum konuya hakim degilim kulaktan dolma bilgiler ile geldim...
  12. TahaCel

7k telefon önerisi ?

Bunu buldum https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-a23-6-gb-128-gb-beyaz-cep-telefonu-p-125078811 nasıl bide şey var 7k değil ama nasıldır bilmiyorum Samsung a21s 2.el 3100 3500Tl arası değişiyor oyun felan oynamıcan sosyal medya ve kamera için alıcam şuanki telefonumum dokunmatiği bile...
  13. TahaCel

8k telefon önerisi ?

8.500TL bütçe ile hangi telefonlar alınır ? samsung a32 ve a33 buldum bunlar alınır mı ?hangisi daha iyi ?
  14. TahaCel

İphone 7 veya 7 plus alınır mı ?

5k param var şuan ki telefonum j7 prime 2 iphone 7 veya 7 plus alınır mı ? j7 prime 2 den daha iyi performans verir mi . bu telefonla resim çekemiyorum çok kötü kamerası snapchat bile indiremiyorum kasıyor. eğer alsam bile iphone, j7 yi yedek olarak kullancam. İphone 7 = 2750 civarlarında...
  15. TahaCel

7000TL telefon önerisi ?

7000TL belki 7500TL civarında telefon önerisi yaparmısınız? En önemli önceliğim kamerası iyi olsun çok oyun oynamam sadece pes oynarım oda her telefon kaldırıyor önceliğim sosyal medya gibi platformlarda efektleri felan kasmadan kullanim ve kamerası iyi olsun
  16. TahaCel

iphone x hala kullanılir mı ??

Şuan elimde j7 prime 2 var babam elinde ki iphone x i bana vericek sizce almalımıyım yoksa başka telefon alamıcam oyun felan oynamiyorum kamerasi felan lazım işi mi görür mü yazın çalışıp iphone x de satıp 13 felan almayı düşünüyorum ?
  17. TahaCel

iphone 13 mini mi almak iphone 12 ?

iphone 12 mi almak mantıklı 13 mini mi mini çok küçük ama 13 12 den daha iyi heralde 1640986712 fiyatları aynı
  18. TahaCel

2000 tl telefon önerisi

Bilindik marka olsun dedem için alincak arama felan yapicam işte instagram oyun için kullancak hali yok bütçe 2k
  19. TahaCel

7k bütçeye telefon önerisi ??

Önceliklerim çok iyi kamerası uzun vadeli götürmesi kasmaması felan pubg tarzı güçlü oyunlar oynamıyorum oynarsam ufak stres atmalık zeka oyunları felan güçlü olmayan her telefonda rahat oynana oyunlar oynarım arada sosyal medya kullanırım whatsapp kamera kullanırım genel olarak (a1...
  20. TahaCel

2500 TL telefon önerisi dedem için

Soru yukarda 2500bütce
Geri