Arama sonuçları: *

1. MSI aşığıyimm

7500 TL'ye Telefon Önerisi

7500TL bütçem var NFC olması şart oyun oynamayacağım ne önerirsiniz
  2. MSI aşığıyimm

iPhone 11 vs Samsung S22

17k civarı bütçem var iphone mi alsam samsung mu karar veremiyorum şu ana kadar hep samsung kullandım 2 yıldan uzun süre ömrü olmadı telefonların ama özellik olarakta cok farkettiği için ne alsam bilemiyorum tavsiyeleriniz neler
  3. MSI aşığıyimm

2. El iPhone alınır mı?

Yaklaşık 17k bütçem var, iphone 11 sıfırı 15k ikinci el iphone 12ler 17k civarı buğün temiz bir tane buldum 17kya şeffaf kaplaması var çiziksiz 8 ay garantili pil %92 ne düşünüyorsunuz alınır mı 2. El
  4. MSI aşığıyimm

2022'de iphone 11'e geçilir mi

2 yıl redmi note 7 kullandım , ardından samsung M52'ye geçtim yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum ama hiçbir fark hissetmiyorum redmi note 7 daha iyi geliyor, bu yüzden iphone 11'e geçmeyi düşünüyorum bu telefonu satıp 2. el 10k civarına 2022 de alınır mı bu telefon bilemiyorum düşünceleriniz nedir
  5. MSI aşığıyimm

M52 5G Alınır mı? 5500tl telefon önerisi

soru başlıkta bütçem max 5500tl bu fiyata en iyisi bu gibi geldi bana düşünceleriniz neler telefondan beklentilerim uzun batarya süresi ekran ve ses oyun oynamıyorum
  6. MSI aşığıyimm

7000tl ye kadar telefon önerisi

yaklaşık 4 yıldır Redmi note 7 kullanıyorum. ancak artık yetersiz kalmaya başladı bu yüzden 7000-8000tlye kadar telefon arayışındayım. önce redmi note 11 pro düşündüm fakat işlemcisi ve kamerası eksik kalıyor. bu fiyatlara yurtdışı iphone 11 almayı düşünüyorum 7500tl civarına sizce iyi bir seçim...
  7. MSI aşığıyimm

Telefon önerisi 5k civari

İyi akşamlar iyi forumlar Şuan resmi note 7 kullanıyorum 4.5-5.5k arası telefon almak istiyorum tavsiyelerini nelerdir İPhone baktım ama bu fiyata pek bir şey bulamadım 1636135303 Kaçak akşam nasıl olur birde sonu merak ediyorum
Top Bottom