Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

IPhone 12 Mini 64 GB Beyaz sizce ne kadar eder?

Günaydın arkadaşlar, elimde iPhone 12 mini 64gb beyaz modeli var kasa durumu çok iyi denecek kadar iyi sayılır ufak tefek 1-2 çizik ve tırnaktan daha ince göçüğümsü var 1 yada 2 tane bunlar harici bir arızası vs yok sadece pil sağlığı çok düşük 76 seviyelerinde o kadar. Yanında 2 adet kılıf...
  2. Reverse Flash

Yd iphone 14 pro max vs 15 pro?

Yd 14 pmler ve düz pro lar 25-27 k kapalı kutu olarak bulunabiliyor 15 proda 29-31k civarından başlıyor aradaki 5-6 k farka değer mi yoksa 14 pm alıp geçeyim mi? Mobilden yazıyorum kusura bakmayın kötü yazmış olabilirim.
  3. Reverse Flash

Bu iphone 7 ederi nedir?

Pil sağlığı 74 kozmetik olarak biraz çizikli telefon görüşmesinde ses gelip gitmiyor şarj soketi bozuk sizce kaçtan gider?
  4. Reverse Flash

12 Mini (TR) vs 12 Pro (YD) vs 11 Pro Max (YD) vs 12 (YD)

Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım cok kararsız kaldım yurtdışı cihazları kullanma süresi uzatabildiğim kadar uzatır devlet bu uygulamayı bitirdğnde ise telefonu trye gecirene kadar wifi ile whatsapp araması ve yan telefon ile idare ederim diye düşünüyorum 12 mini TR 14500 TL 12 Pro YD 12300 TL 11...
  5. Reverse Flash

Yurtdışı iPhone actırmak icin ne yapmak gerekiyor?

Arkadaşlar TR icinde sıfır kapalı kutu yurtdışı bir iphone cihaz aldım diyelim bunu direk gidip istediğim gibi TR kaydını yapabilirmiyim?
  6. Reverse Flash

iPhone 12 Mini-13 Mini-iPhone 12 mi ?

Sizce hangisi mantıklı olur arkadaşlar? Fiyat bakımından en uygunu 12 mini tabii ki ama cok kararsız kaldım
  7. Reverse Flash

Huawei y7 prime sizce kaç tl eder?

Sadece şarj aleti var. Kutusu vb yok ama telefon temiz. Sizce ederi nedir arkadaşlar? Geçen ay letgoya 1300den koymuştum 1000tl teklif gelmişti vermemiştim.. Şimdi tekrar satmayı düşünüyorum.
Geri