Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

Arkadaşlar bu telefonlar arasinda kaldim

Şu an kullandığım telefon s21 ultra. Annemin telefonu kırıldı ona benimkini verecem ben yeni alacam S22 ultra s21 ultra Iphone 14 128gb iphone 13 128gb Hangisini tercih etmeliyim?
  2. theAhm3t

Telefonum ne kadar eder sizce?

ekranı kırık gm8 var sadece ekranı kırık butun kutusu vs her sey duruyor bu pıyasada ne kadar eder?
  3. theAhm3t

15 bin TL'ye Telefon önerisi

Öncelikle herkese iyi günler dilerim şuan elimde general mobile 8 var yaklaşık 4 ,5 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 15 bin bütçem var ne önerirsiniz iphone hariç önerirseniz sevinirim
  4. theAhm3t

Önerebileceğiniz telefon var mı?

aklımda s21fe yada s21+ var hangısını almalıyım? yada bunlar dışında xiomi telefonlara bakmalı mıyım (başka markalara vs)
  5. theAhm3t

hangi samsung telefonu almalıyım ?

samsung s21 samsung s21 fe samsung+ büyük ihtimalle yurt dısından gelebilir ondan ıphone alamıcam, sizce hangisini secmeliyım? bu telefon dısından önerecegınız var mı?
  6. theAhm3t

15 bin TL'ye Telefon önerisi

Öncelikle herkese iyi günler dilerim şuan elimde general mobile 8 var yaklaşık 4 ,5 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 15 bin bütçem var ne önerirsiniz iphone hariç önerirseniz sevinirim
  7. theAhm3t

oppo real me 6 pronasıl güzel mi

oppo real me 6 pro nasıl güzel mi
Geri