Arama sonuçları: *

1. lia shine

10 15kya 1 2 sene idare edecek ios cihaz önerisi

Yaklaşık 4 5 senedir redmi note 8 kullanıyorum ve asla memnun değilim. Hani bana şey diyebilirsiniz bu paraya ios alıcağına düzgün bir android cihaz al vsvs. Ama imkan yok benim için çünkü gına geldi artık donmalardan kasmalardan falan filan. Ne olursa olsun iphoneun kastığını duymuyorum. Benim...
  2. lia shine

iPhone 13 mü yoksa yd 15 Pro mu?

yakın zamanda ios telefon alma düşüncem var, 13 istiyodum ama 36000 lira ve bu telefon 3 yaşında bu nedenle yurtdışı alıp 15 pro mu alsam diye düşünüyorum napmalıyım ?
  3. lia shine

S20FE mi Redmi Note 12 Pro mu?

Anneanneme almak istiyoruz ama hangisi en doğrusu olur kestiremiyorum yardımcı olur musunuz :) ?
  4. lia shine

10-1 bin telefon önerisi

Anneanneme alacağız önerileri bekliyorum
  5. lia shine

A34 mü A54 mü almalıyım?

Hangisini almak daha mantıklı ya da 12000 liraya ne almamı önerirsiniz?
  6. lia shine

IPhone 12 Alınır Mı?

Babama telefon almak istiyoruz ve sağlam uzun yıllar götürecek bir telefon olsun istiyoruz, kamera onun için önemli telefonunda 2 3 yıl sonra donup kasmamasını istiyoruz bütçemizi maksimum 25000 lira olarak belirledik. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. lia shine

Redmi Note 8'den Iphone 8'e Geçilir mi?

Aslında bana göre sorunun cevabı %100 evet. Fakat ben telefonumu satıp üstüne para koyup almak istiyorum tek sıkıntı burda. Telefonumunda ne kadar ettiğini bilmiyorum. Şöyle kısaca kendi telefonumdan özet geçeyim. 64GB - 4GB Ram Ön cam kırık Aldığımdan beri kılıfsız kullanmadım ama telefonun...
  8. lia shine

4500 TL telefon önerisi

Bimdeki Redmi Note 10 2022yi almayı düşünüyoruz ama daha iyisi varsa önerilere açığım
  9. lia shine

6500 TL ios Telefon Önerisi

2 3 yıl sonra çöp olan androidler yüzünden 2. el cihaz önerisi istiyorum.
Top Bottom