Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Galaxy A72 hangi iphone ile takaslanabilir ?

Üstüne maks 300-400 nakit koyarak takaslanabilecek muadili nedir ? @şahin doğan
  2. Hudzell

Elimdeki 2 telefonu, 2 tane iphone 11 ile takaslamayı düşünüyorum ?

Dostlar elimde 1 adet yurt dışı mi 11 lite var. Bir de galaxy a72 var. İthalat yoluyla kaydedilmiş diyor, yurt dışı ürününe giriyor mu bilemedim siz söyleyin. Neyse, sahibinden de a72'nin piyasasına baktım ikinci elleri ortalama 8-8.5k'ya gidiyor, benimkinde çizik dahi yok zaten. mi 11 lite da...
  3. Hudzell

Yurt dışı iphone dezavantajları nelerdir ?

Dostlar galaxy a72 kullanıyorum ekranı iyi büyük güzel eyvallah tasarımı da çok hoş da kamera kalitesi cazip gelmemeye başladı artık. Geçen arkadaşlarla dışarı çıktık çocuğun iphone 7 si benim a72'nin içinden geçiyor adeta. Koydu yani. Aslında fiyatlar hakkında soru sormak için ek bir konu daha...
  4. Hudzell

Öneri 2500-2700TL telefon önerisi

Herhangi bir kriter yok, bütçe belli önerilerinizi bekliyorum @Evil Belief
  5. Hudzell

Öneri İstanbul içi belirttiğim konumlar arası tanıdığınız telefoncu var mı ?

Esenyurt - bağcılar arası herhangi bir yerde bulunan, 1-2 aylık a72 satan tanıdığınız telefoncu var mı ? İlan gibi oldu ama tam da ilan sayılmadığından konu açmak istedim. Aradığım kriterlere göre bir yer çıkacağını pek sanmıyorum bi ümit danışmak istedim.
  6. Hudzell

Öneri Galaxy A52 alacağım ama...

Dostlar gerek hepsiburada gibi satış sitelerinin yorumlarında olsun gerek şikayetvar'da olsun a52 için kasada esneme çerçevede çıkıntı sorunlarının sık sık yazıldığın rastladım. kimi videolar ve incelemelerde de (düşük izlemeye sahip amatör videolar, yani ortada sponsorluk vs. yok) bir sıkıntı...
  7. Hudzell

Galaxy A32 vs. Poco X3 Pro (Konu günceldir fikirlerinizi halen bekliyorum)

Dostlar biliyorum performans bakımından hiç de birbirlerine yakın değiller. Ancak şu an bu 2 telefondan birisini alma durumundayım ve samsung'dan şaşmak istemiyorum bir türlü. Çok hardcore böyle fps oyunları oynayan biri değilim pubg, cod gibi online oyunlarla zaten aram yok. Özetle pili uzun...
Top Bottom