Arama sonuçları: *

1. sefagkts

Honor Magic7 Lite sizce nasıl alınır mı

arkadaşlar abim kendisine telefon bakıyor sizce bu fiyata alınır mı lemurun reelsinde denk gelmiş bu fiyatta daha iyisi var mıdır veya
  2. sefagkts

Ailem için makul fiyatta telefon

Arkadaşlar anneme telefon bakıyorum da sadece whatsapp YouTube falan ve fotoğraf video torunlarını falan çekiyor alabileceğim en uygun fp telefon nedir acaba bütçe belirlemedim ama dediğin gibi kullanım alanı az olduğu için en makul fiyattaki kullanılabilir telefon ne alabilirim
  3. sefagkts

İphone 13 Hala Alınır Mı?

Arkadaşlar almayı planlıyorum şuan 28k fiyatına değer mi acaba media markt'tan almayı planlıyorum daha ucuza alabileceğim yer var mı acaba
  4. sefagkts

Gümrükte kaybolan telefonlar

Arkadaşlar yurtdışı telefon bakarken instagramda böyle bi sayfaya denk geldim gümrükte kayıp olan eşyalar ihaleyle alınıyor falan deniyo baya yorum falan var bir kişiye sordum hala kullanıyormuş iphone almış kapanmamış kayıt yapılıyo falan yazıyo gönderilerde...
  5. sefagkts

3 Telefondan hangisini almalıyım

Arkadaşlar merhaba telefon alacağımda Xiaomi 12 Pro - 11T Pro - 12T Pro bu üçü arasında kaldım yurt dışı alacağım max 13k TL verebilirim hangisi daha mantıklı veya daha iyisi varmı
Geri