Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Iphone 16 alınır mı ?

Öncelikle kendim için değil arkadaşım için soruyorum. Iphoneden başka telefon kullanmıyor. en ucuz iphone 16 128gb 63 bin, bence iphone'da düz model alınmaz ama 14 pro satılmıyor doğru düzgün, 15 pro da 16 prodan daha pahalı :D Ne önerirsiniz düz Ip 16 alınır mı yoksa 17k daha ekleyip 16 pro mu...
  2. C

Samsung A36 Alınır mı

Merhabalar, babama telefon bakıyorum. uzun süre gidecek olması lazım. a36 orta seviye kamera ve işlemcisi var. 6 yıl güncellemesi de var. Sizce alınır mı yoksa a26 veya a55 falan mı bakılmalı. Samsung dışında olmaması iyi olur. Başka önerilere acığım.
  3. C

Yardım Idefix'ten telefon alınır mı?

S23 FE alacağım en uygun fiyat ıdefix'te 20.000TL'ye HDR bilişim diye bir mağaza satıyor. Dİğer yerler 500tl daha pahalı. Satıcı hem Hepsiburada'da hem de Trendyol'da gözükmüyor sadece Idefix'te satıyor telefonu. Güvenilir midir...
  4. C

Yardım Babam için A35 vs S23 fe

Babam için bir telefon bakıyorum, kendisi samsung istiyor. Telefonu sürekli gün boyu kullanan birisi fakat telefon görüşmesi ve internet dışında pek bir şey yapmıyor diyebilirim. Telefonu da uzun yıllar kullanacak (sonuncuyu 7 yıl kullanmıştı). Bu yüzden uzun süre dayanması ve pil ömrünün de...
  5. C

Yardım Samsung Ek Takas / Değişim Kampanyası

Elimde samsung A30 telefon var değişim kampanyasından faydalanmak istiyorum. Ama anladığım kadarıyla teşefonlara çok düşük fiyat veriyorlarmış. Bu yüzden benim telefonu kabul ediceklerinden şüphem var. Mağazada takas için 1000 tlnin altında teklif alınca ek takası kullanamıyormuşuz. Acaba hiç...
  6. C

S24 Serisi Fiyatları Ne Zaman Normale Döner

S24 serisi şimdilik ön siparişte olduğu için sadece samsungun sitesindeki fiyatları mevcut. Ne zaman internete düşer de normal fiyattan alırız ve ne zaman samsungun kendi sitesinde öğrenci indirimine düşer ? (Ör. S23 internette 30k, samsungun sitesinde 38k gibi)
Geri