Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

2023 yılında İphone X Alınır mı?

2.el uygun bir İphone X denkledim. Alıp en az 3 4 yıl kullanmak fikrindeyim. Oyun vs. oynamıyorum. Kamera benim için önemli yalnızca. Sosyal medya ve gündelik kullanım olayı. Aslında S20 FE, M53 5G gibi telefonlara bakıyorken bunu denklemek iyi oldu diyebilirim. Fiyatı 7.500. Sizce Hala İphone X...
  2. lerensavasl

Hangi Telefon Daha İyi?

Bu telefonlardan kendime uygun olanı bulmaya çalışıyorum. Akıcı, kamerası iyi olan, beni 3 4 sene götürebilecek, üzmeyecek bir telefon arıyorum. Bütçem 5-6k arası. 2.el telefon arıyorum. Daha önce araştırdığımda sürekli Xiaomi telefonlar önerildiğini gördüm. Redmi Note 11 Pro özellikle. Ama...
  3. lerensavasl

6.000TL 2.el Telefon Önerisi

Alabileceğim en f/p telefonu arıyorum. Bütçede A12, M12, Xiamoi'nin ve Pocco'nun bir kaç telefonu var sanırım. Ama bilemiyorum hangisi mantıklıdır, hangisi daha uzun süre götürür, kamerası bataryası vs. vs. Önerilerinizi bekliyorum bu sebeple. Bütçe 5.500-6.000TL arası.
  4. lerensavasl

5inç Ekranlı Uygun Fiyatlı Telefon önerisi

Belirli bir bütçe yok ama fiyat/performans diyebileceğimiz bir ürün arıyorum. Aşırı pahalı fiyatlar vermek istemiyorum görece uygun olsun lütfen. ben bir yandan araştırmaktayım zaten ama sizden de öneri bekliyorum.
  5. lerensavasl

5.000TL Telefon önerisi

İş amaçlı kullanıldığı için video ve fotoğraf kalitesi iyi olmalı ve depolama kapasitesi yüksek olmalı. Ayrıca iş gereği sosyal medya aktif kullanıldığından şarjı da uzun gitse iyi olur. bu fiyatlarda akıcı ve uzun seneler dayanabilecek ne önerirsiniz?
  6. lerensavasl

3000TL Telefon Önerisi

Bütçem max bu kadar arkadaş. Kamera ve depolamaya önem veriyorum. Oyun vs. oynamıyorum ancak hızlı bir telefon olursa güzel olur. Şuan Huawei Y7 2018 kullanıyorum ve sırf yavaşlığından ve 16GB olmasından değiştiriyorum. Önerileri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  7. lerensavasl

8500TL İphone SE2020 vs Android

Soru başlıkta gayet açık arkadaşlar. 8.5k SE2020'ye verilebilir mi? Açıkçası android'den gına geldi ve bu sebeple artık İphone'a yönelmek istiyorum. Ama bu fiyatta harbi hakkını veren bir Android varsa önerilerinizi de bekliyorum.
  8. lerensavasl

5k Telefon Önerisi (Samsung A32 alınır mı?)

Samsung A32 düşünüyorum. Onun yerine daha iyi alternatifler varsa diye size sormak istedim. En önem verdiğim şey kamera. Hem ön kamera, hem arka kamera gayet kaliteli olmalı benim için.
  9. lerensavasl

8 bin TL Telefon Önerisi

Kamerası çok önemli. Tek öncelik kamera diyebilirim. Sosyal medyayı aktif kullanıyorum çünkü. Haliyle hızlı bir telefon, ağır olmayacak bir telefon güzel olur. Ayrıca güncel kalmaya devam edebilecek beni uzun süreler götürebilecek olursa iyi olur. Aklımda SE2020 almak vardı açıkçası. İphone...
  10. lerensavasl

İPhone XR vs SE 2020

Bu fiyat bandında alternatifleri de söylerseniz iyi olur.
  11. lerensavasl

Samsung A12 vs Samsung M12

Bu iki telefon arasındaki fark nedir? Hangisini tercih etmeliyim?
  12. lerensavasl

Kamera ve Depolama Odaklı Telefon Önerisi

Annemin telefonu bozuldu. Bu sebeple telefon araştırıyorum. İşi gereği sürekli çekimler yapan, videolar editleyen ve bunları İnstagram üzerinden yayınlayan birisi. Anlayacağınız kamera ve depolama önemli. Yine işi gereği sosyal medyada sık vakit geçiriyor. Arayüz olarak kolay, anlaşılabilir bir...
  13. lerensavasl

Tuşlu Telefon Önerisi

Arkadaşlar bir tuşlu telefon alsam ve içine hiç hat falan koymasam, ne yapabilirim? Ayrıca 50 TL gibi bir fiyata ne model alabilirim?
  14. lerensavasl

2000TL Telefon Önerisi

Kamerası kaliteli, depolama alanı yüksek olan, sosyal medya, video ve fotoğraf editlerinde başarılı, hızlı bir telefona ihtiyacımız var. Şarjı ne kadar çok dayanabilirse o kadar güzel olur. Boyutu ise büyük olmazsa daha güzel. Olabildiğince küçük bir telefon daha kullanışlı olacaktır. Parmak...
Geri