Arama sonuçları: *

1. MTBC

Hangi telefonu almalıyım?

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Uzun zamandır Xiaomi Mi 8 Lite kullanıyorum ve telefonda kasmalar donmalar başladı. Telefone günlük kullanım amacıyla kullanıyorum. Sadece sosyal medya, fotoğraf ve video izleme. İş yerindeyken çok fazla ilgilenemiyorum zaten. Geçtiğimiz aylarda iPhone 11 satın...
  2. MTBC

iPhone 11 ne kadara satılır?

Arkadaşlar selam. %87 pil yüzdesi 64 GB , çok temiz kasası ve hiç işlem görmemiş, garantisi yeni biten bir telefon almıştım. Ekran koruyucu, kılıf ve şarj adaptörü kutuda var. Faturalı TR cihazını 10.500 'e satmayı düşünüyorum alacak bir arkadaş var. Sizce değer mi? Orjinal kablosunu istemedi...
  3. MTBC

5000 TL'ye kadar telefon önerisi

Selamlar. 5000 TL'ye kadar telefon önerisi arıyorum. Bu fiyatı çok az daha aşabilirim eğer güzel bir telefonsa. Kamerası ve günlük kullanımı için alacağım oyun oynamıyorum. Realme 8 var aklımda şu anda önerileriniz beklerim.
  4. MTBC

9 Bin TL bütçeye telefon önerisi

Arkadaşlar selamlar. iPhone telefon arıyordum ancak bu fiyata istediğim gibi bir telefon bulamadım. iPhone 11 Pro alabiliyorum yine de değer mi bilemiyorum. Android bir telefon almayı düşünüyorum bu nedenle. Önerilerinize ihtiyacım var. Kullanım amacım daha çok günlük ve sosyal medya...
  5. MTBC

1500-2300 Lira arası akıllı telefon önerisi

Arkadaşlar babama telefon alacağız. Kamerası idare eder olması ve 64 gb hafızası olması şart. (Kendisi 128 istiyor ama bu fiyata var mı bilemiyorum) Önerileriniz var ise bu fiyat aralığında önerilerinize açığım.
Geri