Arama sonuçları: *

1. AliMert37

X7 prodan 14t pro geçilir mi?

Şuanda yd x7 pro kullanıyorum. Kardeşime de telefon alacağım için kendime 14t pro alıp x7 proyu kardeşime mi versem diye düşündüm. Bı fark olur mu sizce ikisi arasında?
  2. AliMert37

10k civarı yd telefon önerisi

Note 14 pro var yd olarak bu fiyatlarda. Başka bi öneriniz var mı?
  3. AliMert37

Poco x7 pro yd orijinal olduğunu nasıl anlarım

Sahibinden param güvende ile x7 pro aldım. 0 olarak aldım ama jelatini yok üzerinde. Aradığımda hepsi bu şekilde geliyor dedi satıcı. Daha önce alan oldu mu bu şekilde mi geliyor? Ayrıca telefonun orijinal olduğunu nasıl anlarım?
  4. AliMert37

20k s23u 2. El alınır mı

20k civarına 2. El yd buldum. Alınır mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim?
  5. AliMert37

Telefon önerisi 15-35k

Normalde iPhone 13 yerine s24 almayi düşünüyorum. Ama normal kartlara taksit yok. N11 de ticari kartlara 6 9 ay gibi taksit var. Dayımın kartından alırsam taksit taksit ödeyebilirim ama telefona o kadar para vermek istemiyorum 1 yandan. Ama şuan kullandığım poco X3 proyu bile 5 senedir...
  6. AliMert37

30-35k telefon önerisi

Guncel olarak poco X3 pro kullanıyorum. Bunu anneme verip yeni telefon almayı düşünüyorum. Aklımda iPhone kullanmak olduğu için iPhone 13 var. Ama özellik olarak o paraları hak etmiyor diye düşünüyorum. Xiaomi tarafında ise yazılım sorunlarından çok sıkıldım. Bu yüzden Samsung s23 en mantıklısı...
  7. AliMert37

Android telefon önerisi

5 6k civarı kardeşime telefon bakıyoruz. Yd 2. El olabilir sorun yok. Ya da kendim için 12 13k civarı telefon alıp kullandığım poco X3 proyu kardeşime vereceğim. Hangi telefonları alabilirim?
  8. AliMert37

Poco x3 prodan hangi telefona geçilmeli?

Şuanda poco x3 pro kullanıyorum. Yakın zamanda bıçak cikarttim ve onu satıp yeni bı telefon almak istiyorum. Aslında aklımda yd 13 falan var ama yd telefonlarda sorun yasarmiyim? Ya da uygun fiyatlı tr iPhone 11e geçsem değer mi?
  9. AliMert37

S23 vs iPhone 13 hangisi mantıklı?

Önümüzdeki aylarda telefonumu değiştirmeyi dusunuyorum. Hangisini alacagima karar veremedim. Bazı kişiler iPhone çok iyi diyor. Bazıları iPhone abartildigi kadar iyi değil diyor. Daha önce iPhone kullanmadığım icin bilmiyorum. Piyasası da düşmediği için iPhone mi alsam diyorum. Hangisi daha...
  10. AliMert37

20k civarı telefon önerisi

Günlük kullanacağım. Eskisi gibi oyun falan oynamıyorum ama bataryası iyi olursa güzel olur. Bütçeyi arttırabilirim. Temiz bulursam 2.el de alabilirim
  11. AliMert37

15k telefon önerisi?

Normal günlük hayatta kullanılacak
  12. AliMert37

iphone x vs poco x3 pro

Elimde yaklaşık 1.5 yıllık poco x3 pro var 256gb versiyonundan. Şuana kadar iphone kullanmadığım için denemek istiyorum. Sizcec mantıklı olurmu? Bu arada genelde oyun oynuyorum oyun oynarken sıkıntı yaşarmıyım?
  13. AliMert37

3700tl kadar telefon önerisi

Oyun oynanmayacak
  14. AliMert37

3600tl telefon önerisi

Annem kullanacak oyun oynamayacak. Kamerası iyi olmalı.
  15. AliMert37

Omix x500 Alınır mı?? Telefon önerisi

Soru başlıkta. O fiyat bandında başka önerisi olan varmı?
  16. AliMert37

Omix 300 nasıl? Alınır mı ?

3000-4000 tl telefon alacağız. Telefoncuda x300 gördük. Sizce nasil? Ya da telefon önerisi
  17. AliMert37

Oppo reno 5 lite Pubg M. Kaç FPS ?

Oppo reno 5 lite almak istiyorum. Pubg mobile vs oynayacağım. İzlediğim videolardan birinde 30 FPS alıyordu. Diğerinde ise 60 FPS alıyordu. Aranızda kullanan varmı?
  18. AliMert37

Hangi telefon daha iyi?

Note 9 128/4 GB Note 9s 64/4 GB Note 10 64/4 GB Hangi telefon daha iyi?
  19. AliMert37

Samsung A21s alınır mı?

3000tl ye kadar bütçem var.
  20. AliMert37

3000tl Samsung telefon önerisi

Samsung olması gerekiyor.
Geri