Arama sonuçları: *

1. U

8.000₺ Telefon Önerisi

Merhabalar. 8.000₺'ye kadar Samsung veya Xiaomi marka telefon bakıyorum. Telefonu bayan kullanacak. Oyun oynanmayacak. Ekranın doygunluğu, telefonun genel premium hissi ve bataryası önemli hususlar. Xiaomi bildiğim kadarıyla ekran ve malzeme kalitesi gibi konularından çok donanım yönünden iyi...
  2. U

Max 5300 ₺ Telefon Önerisi

İyi akşamlar. Bu fiyatlara 2 tane telefon alacağım. Birinin kamera ve tasarım odaklı (kibar) iyi olmasını istiyorum, diğerinin ise daha çok performans odaklı olmasını istiyorum. Bu fiyatlarda bu kriterlere uygun hangi telefonları önerirsiniz? Önceliğim Samsung ve Xiaomi model telefonlar...
  3. U

2500-3000 TL Arası Telefon Önerisi

Bütçe 2500-3000 tl, 3200 e kadar esneyebilir. Bu fiyatta alınabilecek en iyi Samsung veya Xiaomi telefon hangisi acaba? Birde ithaalatçı garantili telefon almayı tavsiye eder misiniz? Teşekkürler
  4. U

Xiaomi Mi Note 10 Lite Kullananlar

Xiaomi Mi Note 10 Lite almayı düşünüyorum. Kullanan biri kamerasının falan çok iyi olduğunu, verdiği premium hissin muazzam olduğunu söyledi ama sık sık kasma takılma problemi yaşıyormuş, o yüzden aldığına pişman olmuş. Bu telefonda genel bir sorun mu bu, kullananlar ne düşünüyor? 1610300080 up
  5. U

Yeni Model Telefonlar Ne Zaman Çıkar?

Yakında 3900 gibi bir fıyata telefon alacağım. Bu fiyat aralığında yakın zamanda yeni modeller çıkar mı? Alsam mı beklesem mi kararsız kaldım açıkçası.
  6. U

Xiaomi Mi Note 10 Lite 6gb mı yoksa 8gb ram mi?

Yakın zamanda xiaomi mi note 10 lite almaya karar verdim. 6gb ram ve 8gb ram seçeneği bulunuyor, arasında bi 200-300 tl fiyat farkı var. Bu fiyat farkını vermeye değer mi? Arada çok hayat kurtarıcı fark yoksa 6gb ram olanını almayı düşünüyorum.
  7. U

Samsung Galaxy M51 Hakkında

7000 mah değeriyle piyasada gördüğüm en çok mah değerine sahip telefon. Diğer özelliklerine de baktım aynı şekil çok iyi, bu fiyata göre dolu dolu özellikleri var. Bu telefonun kronik bir sorunu veya başka bir şeyi mi var? Böyle yüksek özellikte telefonun fiyatı çok uygun geldi çünkü...
  8. U

Max 3500tl Telefon Önerisi

Tercihim Samsung ve Xiaomi. Bu markaların bu bütçede alınabilecek en iyi telefonları nelerdir?
  9. U

2500 tl Civarı Telefon Önerisi

2500 tl civarında bir telefon arıyorum. Önceliğim Samsung ve Xiaomi. İnternetten biraz baktım m31 baya revaçta sanırım, alışveriş sitelerinde en çok satanlarda hep en üstte, özellikleride baya tatmin etti. Önerilerinizi bekliyorum
Geri