Arama sonuçları: *

1. Murkof

iPhone 11 128GB vs iPhone 12 64GB

Merhaba. Telefondan hangisini seçmem gerekiyor? Bir tarafda daha iyi ekran var diğer tarafta daha fazla hafıza sizce ne yapmalıyım?
  2. Murkof

Xiaomi 12T vs iPhone 11

Merhaba Bu iki telefon arasında kaldım. Kamera benim için önemli fakat diğer taraftan da baya film falan izleyen birisiyim. Hangisini önerir siniz?
  3. Murkof

iPhone SE 2020 siyah mı kırmızı mı

İki renk arasında kaldım ikisinide beğeniyorum telefonu kılıfla kullanıcam sizce hangi rengi alıyım?
  4. Murkof

iPhone SE 2020 kaç GB boş geliyor

Merhaba . Bir kaç gün içerisinde Se 2020 64Gb versiyonu almak istiyorum. Merak ettiğim şey şu . 64 GB dan kaç GB bize boş alan olarak kalıyor ? Acaba 128gb alsam daha mı iyi olur?
  5. Murkof

SE 2020 ve 11 aynı kamerayı mı kullanıyor?

Merhaba . Bu iki telefonun ana kamerası aynı mı? Bazıları Se 2020 Xr kamerasını kullanıyor diyor bazıları da 11 kamerasını kullanıyor diyor. Bunlardan hangisi doğru ?
  6. Murkof

iPhone SE 2020 kamera konusunda iyi mi?

Merhaba SE 2020 , Xs ve 11 arasında kaldım XS yada 11 alacak olursam biraz daha para biriktirip ikinci el almam gerekecek . Şu an 5000 TL bütçem var . SE de tek kamera var bu kamera iş görür mü bir kaç sene ? Ekran konusunda sıkıntım yok telefonda oyun oynamıyorum benim için önemli olan kamerası.
Top Bottom