Arkadaşlar ikinci el iphone 12 pro almayı düşünüyorum. (Pil 87, 128 GB, her şey aktif)
Fiyatı 12 bin tl, kayıt ücreti 6 bin tl, 1000 TL de Gürcistan a gidiş-dönüş tur ücreti
Toplam 19 Bin TL ye denk gelecek.
Değer mi ?
Arkadaşlar full kamera kullanımı için hangisini önerirsiniz ?
Gece video/fotoğraf çekimi yapacağım.
Şuan XS kullanmaktayım gece kamerası maalesef çok kötü (normal kamera da İphone 11 den biraz düşük kalıyor.)
Merhaba iPhone XS (yurtdışı) alacağım da cihazın arkasında altta iPhone yazan yerin altında model numarası yok bu nedendir ?
Türkiye cihazlarına baktığım da birçoğunda model numarası vs var.
Arkadaşlar bu 3 telefondan hangisini önerirsiniz?
İPhone XS buldum 5200 TL yurtdışı cihazı, kutulu jelatini üstünde kılavuzu falan hâlâ duruyor, sadece kutudan çıkarılıp fotoğrafı çekilmiş
Sarı Sitede S20 Fe ler 4000-5000 arasına satılıyor
Bir tane de yurtdışı S21 Fe buldum 5000 TL kutulu...
Arkadaşlar Max 2000 TL ye alabileceğim 0 veya 2.el cep telefonu önerir misiniz ?
(Oyun olarak sadece Mobile Legends oynuyorum)
Kamerasının iyi olması önemli.
Eğer ki düz iPhone 7 alırsam 1000 TL bin üzerine 700-800 daha ekleyip Xbox One S almayı düşünüyorum.
Ama telefon da benim için önemli günlük hayatta kullanacağım. (oyun oynamıyorum)
Bilgilendirme: İki telefon da iOS 16 güncellemesini alacak.
Merhaba arkadaşlar 3200 TL bütçem var,
2.el iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum telefonun kutusu faturası var (garantisi bitmiş), kozmetik olarak 10/10 çiziği bozuğu vs yok pil %80 de 3200 TL ye alınır mı ?
Ve alırken neye dikkat etmeliyim ?
Arkadaşlar Max 3500 TL ye gündelik kullanım ve fotoğraf çekmek için Samsung telefon önerir misiniz ?
Şuan aklımda A32 veya A51 var.
Peki neden Samsung istiyorum: yıllardır kullandığım bir marka, bozulma gibi durumlar diğer markalara göre daha az oluyor, hem bozulsa dahi tamir masrafları çok...
Merhaba arkadaşlar 400 TL fark ile hangi telefonu almamı önerirsiniz ?
Oyun performansları benim için önemli değil. Kamera açısından çok önemli
Yurtdışından şirket üzerine getirilecek bu üç telefon dışında başka seçeneğim yok.
Merhaba 2300 TL bütçem var günlük kullanım için telefon alacağım. Birçok kişi TCL 10 L önerdi kullanan varsa nasıl alınır mı ? Fiyatına değer mi
Bazı yerlerde telefonun 1 aylık kullanımdan sonra ekranında veya kamerasında siyah noktalar oluştuğunu okudum kullanan varsa böyle bir sorun yaşadı...
Arkadaşlar max 2300 TL ye güzel kamerası olan telefon önerir misiniz?, kameranın HD veya FHD olması benim için çok önemli, video çekmek için kullanacağım. şimdiden herkese teşekkürler.
(Ha bide mümkünse çift sim destekli olursa sevinirim.)
Arkadaşlar kısa bir süre içerisinde telefon alacağımda İnfinix Note 8 alınır mı ? 0 1700 e buldum, özellikleri alttaki linkte yer alıyor.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/infinix-note-8.html
Arkadaşlar 1600 TL bütçem var, iPhone 6S 32 GB almayı planlıyorum sizce almalımıyım ? Veya bu yılda iPhone 6S alınır mı ? Veya aynı bütçede (Şayomi dışında) öneriniz varmı ?