Arama sonuçları: *

1. kaani

Samsung Galaxy S24 alınır mı?

Şu anda Honor 200 kullanıyorum, yaklaşık 10-11 ay oldu. Çok memnunum ancak evdekilere telefon lazım, yeni bir telefona geçiş yapmayı düşünüyorum bundan elimdeki boşa çıkması için. A101 Ekstra'da 3 ay vade farksız alışveriş kredisi var ve krediyi alabildim, başka yerlerden alamadığım için buradan...
  2. kaani

Acil Realme 11 pro plus alınır mı

Merhaba iyi günler öncelikle, Ben bir mağazada Realme 11 Pro Plus cihaz gördüm fiyatı internette 20 bin TL. Ancak mağazada 13400 TL şu anda. Sizce alınır mı bu cihaz bu fiyata?
  3. kaani

5000 TL telefon tavsiyesi

4000-5000 TL civarına bataryası ve kamerası bu bütçeye göre sağlam olan bir telefon arıyorum. İkinci el de olabilir sıfır da, benim için fark etmez. Yeter ki bahsettiklerim sağlam olsun. Şimdiden teşekkürler.
  4. kaani

3000 TL civarı telefon önerisi istiyorum

Merhabalar, bir telefon arıyorum. 3000 TL civarı bir bütçe mevcut. Birkaç telefona baktım fakat karar veremedim. Tam anlamıyla fiyat performans denilebilecek bir telefon önerir misiniz?
  5. kaani

LG G6 alınır mı?

Merhabalar, telefon almak istiyordum, şuan 1300 TL bütçem var. İkinci el daha mantıklı geldi ve benim için kamera çok fazla önemli. LG G6'ya rastladım. Sizce alınır mı? Veya başka tavsiyeleriniz olur mu?
Geri