Arama sonuçları: *

1. B

Servise gönderdiğim M21 CİHAZIM YERİNE M32 geldi

Aralarındaki farklar neler epeyden baktım m32 önde gibi ama kullanıcının deneyiminin de önemli olduğunu düşünüyorum m21 den memnumdum fakat m32 nin geride olduğu tek yön ana işlemci tarafında sizce herhangi bi itirazda bulunmalı mıyım yoksa telefonu kullanamaya başlamalı mıyım ? siz olsanız...
  2. B

Max 3000 telefon önerisi

Aklımda birkaç model var. Siz ne önerirsiniz bu fiyat bandında samsung m21 64 gb samsung m22 128 gb xiaomi redmi 9c 64 gb samsung m12 128 gb xiaomi redmi note 8 64 gb
  3. B

2500 - 4000 arası telefon önerisi

4000 bini çok aşmazsa iyi olur kaçak da alabilirim zaten piyasaya bakılırsa mecbur kaçak alcaz gibi ama sizin önerilerinizi de merak ettim. oyun vs. oynanmayacak xiaomi ağırlıklı öneri daha iyi olur sanırım kaçak alma şansım da olur en azından şimdiden teşekkürler iyi geceler iyi forumlar
  4. B

Telefon alacağım doların düşmesini beklemeli miyim?

Xiaomi Note 8 64gb kaçak alacağım alacağım yer anlık dolar kuruna göre bakıp fiyat veriyor 230 dolardan sizce beklemeli miyim şuan güncel kur 11,80 civarı hareket ediyor 31 aralığa kadar bekle diyenler olmuştu ama erken patlayacak gibi sizce almalı mıyım. (en yakın 29 aralıkta alabilirim)
  5. B

Telefon Alacağım Doların Düşmesini Beklemeli Miyim?

Kaçak Xiaomi note 8 64gb modelini alacağım türk telekom yetkili servisinden kullanan arkadaşlarım var sorun yaşamamışlar Adam fiyat sorduğumda güncel dolar kuruna göre fiyat veriyor şuan 2550 diyor ama indirim yapacak sizce dolar düşer mi beklemeli miyim
  6. B

Öneri Max 2200 TL Telefon önerisi

Xiaomi redmi note 8 alacaktım ama felaket zamlandı . Ona yakın ürünler var mı bu fiyatlarda sizin önerileriniz nelerdir
  7. B

Öneri 2000-2200 TL Bandında Telefon Önerisi

Aklımda Xiaomi Redmi Note 8 128gb vardı daha 1 ay önce bir yakınıma kendi elimle 1900a imei atılmış 128lik almıştım ve daha hiç sorun yaşamadı aynı şekilde bir dostum da 1.5 yıldır kullanıyor o da hiç sorun yaşamadı ama dolar 8 den 12ye fırlayınca olanlar oldu. Bugün gittim dişimden tırnağımdan...
  8. B

Öneri 1 - 1.5 k Telefon Önerisi

Sadece arama yapılacak alarm kurulacak whatsapp kullanılacak o kadar idarelik bir telefon lazım Samsung J7 düşünüyorum Eğer sizde Önerilerinizi samsungdan yana yaparsanız benim için alma şansım daha yüksek olur Bir de iphone 6 falan gördüm 1300 civarına çakma mı oluyo onlar
  9. B

1900-2000 Tl Bandında Hangi Telefonlar Alınmalı

Benim aklımda Xiaomi Redmi Note 8 var sizce başka güzel seçenekler var mı bu arada indirime girince almayı düşünüyorum 2 ay içerisinde çok oyun oynayam sanırım telefonda yeterli olacağını düşünüyorum sizin düşünceleriniz ve önerileriniz nelerdir
Top Bottom