Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

iPhone XS mi S21 FE mi

Biraz iphone fanboy gibi sayabilirim kendimi ama bütçemden dolayı param iphone xs e yetebiliyor o yüzden daha yeni model olan androide de sıcaklaşmaya başladım sizce hangisi?İphone kameraları baya hoşuma gidiyor şuanda 7 kullanıyorum o bile tatmin edebilecek seviyede samsung s21 fe,xs’in kamera...
  2. Gerçek Walter White

İphone 6s ne kadar daha götürür?

6'dan 6S'e geçmeye değer mi?
  3. Gerçek Walter White

Android mi almalıyım yoksa IOS mu?

telefonda aradığım özellikler -batarya -kamera -akıcılık şuan iphone 6 kullanmaktayım,kamera ve akıcılıkta tatmin etti,gerçi son 2-3 aydır kasmakta.Ama batarya yönünden baya zayıf. Bütçem 6-7k bu fiyata 2.El iphone mi(iPhone 8-8plus-xs) almalıyım yoksa sıfır androidlere mi yöneleyim?
  4. Gerçek Walter White

İphone 8 Plus 2022'de Alınır mı?

fiyatı 6-8k arası değişiyor alınır mı?
  5. Gerçek Walter White

İphone X alınır mı?

2.Elden iphone x almayı planlıyorum halen alınır mı? Oyunlarla çok bi işim yok,bataryası önemli.
  6. Gerçek Walter White

2500TL telefon önerisi

2300-2500TL bütçem var çok geçmeyecek şekilde az da olsa aşabilirim bütçeyi. Aklımda TLC10L modeli var ama Redmi 9 ve M12 önerenleride gördüm. En önemli unsurlar; -Batarya (günlük 7-8 saat çıkarırsa iyi olur. Instagram, Facebook gibi proglamlar kullanılacak.) -Akıcılık (sosyal medyada, Chrome'de...
  7. Gerçek Walter White

Güncel Fiyatlara Göre 3000TL Civarı Telefon Önerisi

2-3 haftaki fiyatlara göre çok fazla artış oldu sanırsam telefon fiyatlarında. Şuanda 3K civarı telefon önerebilir misiniz? İstediğim özellikler; Batarya Akıcılık(sosyal medya için) Çokta olmasada oyun oynarım en önemli olan batarya ve akıcılık şimdiden teşekkürler.
  8. Gerçek Walter White

2500-3000 TL Arası Telefon Önerisi

Telefondan istediklerim; 1-Uzun yıllar götürmesi 3-4 yıl 2-Kamerası iyi 3-Bataryası iyi Azda oyun oynatsa iyi olur. Aklımda REDMİ serisi vardı ama forumlarda önerilmiyor hiç
Top Bottom