Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

İphone X nasıldır alınır mı?

kendimi bildiğimden beri android telefonlar kullanıyorum bugün sahibindende telefonlara bakarken YD iphone xlerin 5k bandına bulunduğunu gördüm ben daha pahalı sanıyordum 2.telefon olarak alınır mı? yoksa google pixel almayı düşünüyorum aynı banda ama ios işletim sisteminide kullanmak istiyorum...
  2. M-Q^GÖKTÜRK

11kya kadar telefon önerileri

11kya kadar telefon arıyorum seçenekler içinde 2.el olarak oneplus 9/9pro samsung s21 var sizin tavsiye edebileğiniz başka cihazlar varmıdır ios ve xiaomi gibi firmaların cihazları ilgimi çekmiyor
  3. M-Q^GÖKTÜRK

oneplus 9/9pro mu nothing 1 mi

şuan 10.000tl kadar bütçem var bu iki cihaz arasında kaldım ikinci el olarak bakıyorum oneplus teknik olarak çok daha üstün nothingde havalı bir telefon siz olsanız ne yapardınız
  4. M-Q^GÖKTÜRK

2022 yılında hala samsung s9+ alınır mı ?

şuan elimdeki iki cihazı satacağım ve toplam 3500/4000 tl gibi bir miktar para elime geçecek ve bende bu parayla samsung s9+ almak istiyorum fakat telefon eski olduğu için biraz tereddütlüyüm ama daha önce samsung note 5 kullanmıştım ve o zaman yıl 2020/2021 arasıydı şuan hala samsung s9+ alınır...
  5. M-Q^GÖKTÜRK

Android 3500/4000 TL arasına 2.el android telefon önerisi

şuan aklımda samsung s9+ ve oneplus nord n10 var s9+ kullanmadım fakat oneplus'u babam şuan aktıf olarak kullanıyor ve çok memnun bende telefonu sevdim malzeme kalitesi olarak falan çok güzeldi fakat kamera performansını sevmedim 2.el bir telefon bakıyorum huawei honor ve xiomi telefonları...
  6. M-Q^GÖKTÜRK

samsung s9 vs s9+ hangisi daha mantıklı olur

şuan için 3000 tl kadar bütçem var samsung s9 yada s9+ almak istiyorum fakat karar veremiyorum telefonun küçük olması beni için daha iyi olacak fakat 2 kamera ve 6gb ramdende vazgeçmek çok mantıklı gelmiyor nasıl yapsam daha iyi olur
  7. M-Q^GÖKTÜRK

SAMSUNG NOTE 8/ S8PLUS / S9 bunlardan hangisi daha iyi olur

şuan elimde aktif olarak kullandığım iki telefonum var bunlardan biri samsung a31 diğeri vivo v20 bunların ikisinide satıp 3000tl gibi bir fiyata daha iyi bir telefona geçmek istiyorum fakat bu 3 model arasında kaldım s9un bu fitalarda olanlarında genelnde amoled yanığı ve ekranda çatlak oluyor...
  8. M-Q^GÖKTÜRK

samsung A31 ne kadara satabilirim

samsung note 5 ten samsung A31e geçtin ama note 5 eksikliğini hissettim telefon 6 aylık üzerinde bir kaç kılcal çizik ve arka kapakta anahtar tarpmasından kaynaklı hafif çıkıntılar var bu telefonu note 8 /9 ile kafa kafa takas yapabilir miyim veya ne kadara satarım (4/128 gb olan model )
Top Bottom