Arama sonuçları: *

1. dolaroldu8tl

Çok bütçem yok telefon lazım

iPhone XS'im motordan düşerken cebimde parçalandı. XS'ten çok memnundum pil ömrü ve aşırı ısınma problemleri dışında. Şu anda da arkadaşımdan ödünç aldığım Oppo A96'yı kullanıyorum 1 aydır j2 ile dolaşıyodum. Bütçem 6-8 lira falan çok üstüne çıkamam gibi duruyor. Ne önerirsiniz?
  2. dolaroldu8tl

2025'te iPhone XS kullanmak (deneyimlerimi paylaşıyorum)

Geçen konudaki X'i 7000'e elimden çıkarıp bu sefer 8000'e XS aldım. Cihazımın ekranı, bataryası değişmiş fakat true tone ve face id aktif ve geçen seferki X'e göre çok çok daha temiz herhangi bir kırığı veya kasada yarası yok. Ekran : Orijinal değil fakat önceki cihazımdan daha iyi bir ekran...
  3. dolaroldu8tl

IPhone XS yoksa XR mı?

X'imi 7000 TL'ye sattım 1600 tl para ekleyebilirim üstüne 8600 tl gibi bi bütçeye hangisi daha mantıklı cihaz olur? Androide geçmek istemiyorum özellikle kaçak redmi falan önermeyin.
  4. dolaroldu8tl

2025'te iPhone X kullanmak (deneyimlerimi paylaşıyorum)

Telefon değiştirme serüvenime elimdeki Redmi Note 11SE'yi satarak başladım. iPhone 7 vardı elimde ona geçtim onu da satıp cebimdeki parayla beraber iPhone 8'e geçtim. Aldığım cihaz temiz bir cihazdı onu 5400TL'ye sattıktan sonra geçen pazar günü üstüne 1100 tl para ekleyip 6500TL'ye esenyurtta...
  5. dolaroldu8tl

Arka camı kırılan iPhone'da kablosuz şarj

iPhone X buldum uygun bir fiyata bugün de iPhone 8 cihazımı sattım 5400 TL'ye ufak bi miktar para koyup satın alacağım yarın. Arka camı değişmiş cihazda kablosuz şarj çalışır mı? iPhone 8'imde aktif olarak kullandığım bir özellikti çünkü.
  6. dolaroldu8tl

IPhone 8'den S10E'ye geçilir mi?

Takas teklifi geldi baya temiz cihaz hoşuma gitti piyasaları da yakınmış alsam satmakta güçlük çeker miyim samsung piyasasını çok bilmiyorum alırsam cihazı kısa zaman kullanıp satacağım sorun olur mu satarken
  7. dolaroldu8tl

2024 yılında iPhone XS veya 11 alınır mı?

Yaz sonuna doğru Yenilenmiş bir şekilde XS veya 11 almayı düşünüyorum. XS çok daha yakınım çünkü tasarımı, ekranı, boyutu olsun çok daha hoşuma gidiyor. Sizce ne yapmam lazım? 10-13 civarında android cihazlar var biliyorum fakat iPad almayı düşündüğüm için ekosistem gibi çalışması hoş olur...
  8. dolaroldu8tl

2000 TL Altında Telefon Önerir Misiniz?

General Mobile dışında bir marka olsun.
Geri