Arama sonuçları: *

1. Bthnsvc

Öneri 2. El veya 0 ucuz telefon önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar, 3-4 yıl önce yurtdışı I phone 8 plus almıştım, şimdi telefon açtırılmıyor bildiğiniz gibi. İçine hat takıp internetini paylaşabileceğim en ucuz telefonu almak istiyorum, önerileriniz nelerdir? 0 olsa daha iyi olur.
  2. Bthnsvc

2. El Yurtdışı I phone 8 Plus alınır mı?

6 ay yurtdışı garantisi var, 4 ay açık hiç tamir görmemiş açılmamış ve batarya ömrü %74 Fiyatı 4500e koymuş ama 4200e anlaştık kozmetik olarak 10/10 sizce alınır mı ? 4000e düz I Phone 8 yurtiçi alacaktım bu karşıma çıktı. 1662548562 batarya sağlığı* 74
  3. Bthnsvc

2. el telefon önerisi

Instagramda kasmasın, birde kamerası iyi olsun yeter dediğiniz telefon modelleri nelerdir ? Şu an bana yakın Oppo a15s ve samsung a30 var 2000 TL civarında birde i phone 6 plus veya i phone 7 ler var. 5-6 ay idare etse yeterli benim için. Gönlüm i phonedan yana, android çok az kullandım. Telefon...
  4. Bthnsvc

Tuşlu telefon almak istiyorum veya dayanıklı bir telefon

Arkadaşlar telefon kullanamıyorum sürekli düşürüyorum 4000 TL 'ye aldığım telefonu 2 ayda anakartını yaktım üstüne sürekli bir şeyler döküp günde 10 kere düşürüyorum dikkatsiz biriyim. yeniden telefona fazla para vermek istemiyorum bulabildiğim en ucuz tuşlu telefonu almak istiyorum var mı...
Geri