Arama sonuçları: *

1. Ö

Yardım 2. el iPhone 15 Pro alacağım yardım

Romanyadayım. Fiyatı 500euro, sizce nasıl ben biraz işkillendim çünkü fiyatı çok ucuz geldi bana. Adama yazdım gelip görebilir miyim diye telefonu. Telefon sıfır gibi duruyor pil sağlığı 100 13 kere şarj edilmiş sadece. Seri numarasını kontrol ettiğimde de doğru gözüküyor ekim 2025e kadar...
  2. Ö

Öneri S24 FE mi Iphone 14 mü?

Romanya'dayım yeni bir telefon almam lazım. Siz hangisini önerirsiniz ikisi de benzer fiyatlarda burda. Kamera baya kullanacağım onun dışındaki özelliklerde bi tercihim yok
  3. Ö

Öneri Realme GT 2 vs Redmi Note 12 Pro vs Honor 90

Sizce hangisi daha mantıklı olur arkadaşlar Realme GT 2 256 GB Trendyol'da 14.000 lira şuan fiyat olarak gayet iyi sanırsam...
  4. Ö

12k bandı öneri GT2 mi Honor 70 mi yoksa başka modeller mi

Selamlar dostlar şimdi aklımda birkaç model var sizce hangisini almak daha mantıklı olur? İlk olarak Realme GT2 var 12000 lira fiyat bandı...
  5. Ö

Güçlü telefon önerisi fotoğraf kalitesi önemsiz

Fotoğraf hiç çekmeyen biriyim öyle çok umrumda değil iyi fotoğraf çeken bir telefon. Sadece güçlü, teknik açıdan amiral seviyesine yakın ama fotoğraf kalitesi düşük telefonlar var mı acaba bilmek istedim. Uzun zamandır telefonlarla haşır neşir olmadığımdan dolayı yeni nesil telefonlar hakkında...
  6. Ö

Telefon Önerisi 2000-4000 TL (Evet Kararsızım)

Arkadaşlar yeni bir telefon alma ihtiyacı duydum. Şahsen çok fazla para harcamak istemiyorum ve şuanda aklımda bir para sınırlaması yok ancak durumumu şöyle belirteyim çok fazla telefon kullanana biri değilim. Kendim de biraz araştırdım alırsam alacağım en yüksek model şuanda Xiaomi Mi 11 Lite...
Geri