Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Yenilenmiş Telefon Alıp Kullanan Var Mı?

Yenilenmiş telefon kullanan var mı? Deneyimlerini paylaşsın fikir sahibi olalım.
  2. Arthur♛Morgan

20.000 TL TELEFON ÖNERİSİ

Max 20.000 TL'ye kadar alınabilecek en mantıklı android telefon hangisidir arkadaşlar. Hem kamera yönünden hem kalite yönünden tatmin edecek uzun yıllar baş ağrıtmayacak bildiğiniz önereceğiniz bir telefon var mı?
  3. Arthur♛Morgan

Taksit İle Telefon Almak Mümkün mü?

Soru başlıkta, taksit ile telefon almanın bir yolu var mı, illa peşin mi ödememiz gerekiyor? Taksit ile alan olduysa nasıl aldı?
  4. Arthur♛Morgan

Kaçak Iphone Kullanan Var Mı?

Soru başlıkta arkadaşlar, kaçak ıphone kullanan var mı?
  5. Arthur♛Morgan

Media Mrkt Teknosa VS N11 Trendyol HepsiBurada

Arkadaşlar bir telefon almaya karar verdim telefon Poco X3 MediaMarkt Teknosa gibi siteler de telefonun fiyatı 4500-5000 arası ama n11 trendyol hepsiburada gibi siteler de fiyat 3300 civarı bunun sebebi nedir bilen var mı?
  6. Arthur♛Morgan

Xiaomi POCO X3 Alınır mı? Kullanıcı Yorumları

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi poco x3 hakkın da biraz bilgiye ihtiyacım var bu telefon alınır mı sizin düşünceleriniz nelerdir? Özellikle kullanan arkadaşlar varsa onların yorumlarını duymayı çok isterim.
  7. Arthur♛Morgan

4000-4500 TL Aralığın da Telefon Önerisi

Merhabalar; Başlıkta da belirttiği gibi 4000-4500 TL bandın da kamerası sınıfının en iyisi olan bir telefon arıyorum piyasaya pek hakim değilim o yüzden sizlere danışmak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Not : Kamerası gerçekten iyi olmalı.
Geri