Arama sonuçları: *

1. D

10000 TL ye F/P Telefon

En fazla 10700bütçem var günde 3 4 saat oyun oynarım geriye kalanı gogle ve instegramda geçiririm buna göre öneriniz nelerdir
  2. D

6000tl ye oyun için f/p telefon

Şuanki telefonum samsung galaxy a50 oyunlarda çok fazla drop yiyorum ve telefonu değiştirmek istiyorum en fazla 6500tl ye kadar çıkabilirim öneriniz ne olur?
  3. D

6000 TL ye kadar telefon önerisi

Genellikle instegram gibi günlük kullanımlarda kullanacağım arada sırada oyunda oynayabileceğim bir telefon önerirseniz çok iyi olur
  4. D

Realme 7 Pro VS Redmi Note 9 Pro

Çok Konuşulan Bir İkiliyi Karşılaştıracağım SONÇLAR= Redmi Note 9 pro Artıları : -6.67 Ekran boyutu -84.27 Ekran gövde oranı -5020 mah batarya -6.62 sar değeri(baş) -1.021 sar değeri(vücut) -107.11 ekran alanı -37 saat konuşm 147 saat bekleme süresi -1.1.72 kamera sensör boyutu -üçüncü arka...
  5. D

REDMİ NOTE 9S ALDIM :)

uzun süredir para biriktiriyordum yaklaşık 3200 tl oldu yarın sipariş verecektim poco x3 nfc alacaktım babam akşam elinde telefonla geldi bana süpriz olsun diye not 9s almış bana hiç sormadı + larını - lerini belirtirseniz sevinirim
  6. D

HUAWEİ P40 LİTE alınır mı?

merakımdan soruyorum huawei p40 lite alınır mı?.Gogle servisleri yok ama mesela gmail youtube kullanamıyacakmıyız ?
  7. D

3500 tl ye oyun için TELEFON

Hep 2700 tl lik konu açtım sağ olsun kardeşim yardım etti 3500 tl oldu bütçem 3500 tl altı telefon önerirseniz teşekkürler
  8. D

Öneri 3500 altında F/P telefon

2700 tl altında f/p telefon arıyor oyun için kullanacağım (lütfen poco x3 önermeğin 3k ya çıkamam) snapdragon işlemcisi olursa sevinirim uzun ömürlü bir telefon olcak
  9. D

Yardım 2500 tl ye telefon F/P

arkadaşlar 2500 tl lik bir bütçem var 2700 tl ye kadar çıkabilirim Oyun için kullanacağım günde 2 5 saat arası oyun oynayacağım gerisi sosyal medya youtube en iyi fiyat performans telefonu önerirseniz tşkler.
  10. D

2700 tl altı telefon önerisi

arkadaşlar 2700 tl bir bütçem var oyun için kullanacağım bu fiyat bandındaki telefonları önerirseniz tşkler
  11. D

UYGUN TELEFON ÖNERİSİ

arkadaşlar ben yeni telefon alacağım pug oynayacağım orta grafikler ayarlarda oynatırsa yeter (bu bütçe bandındaki en iyi işlemci nedir)bide bunu söylerseniz teşekkürler
  12. D

1000-1800 tl ye ikinci el telefonlar

arkadaşlar ben telefon almak istiyorum 1000 ile 1800 tl arası oyun oynayacağım pug de orta ayarlarda oynatsın yeter bana (ürünü get ilanlı seçerseniz teşekkürler) sıfırda olabilir tabi bu dönemde yok ama
  13. D

Yardım 2300 TL ye F/P telefon

arkadaşlar bütçem başlıkta ada 2300 1 lira bile koyamam malesef :( kuzenime alacağım oyun bağımlısı yani bağımlı dediğime bakmayın full pug oynuyor 2 saat en fazla geri kalan telefon araması sosyal medya gibi şeyler bataryası çok giden f/p bir telefon önerirseniz teşekkürler. 1608552382...
  14. D

oyun için telefon (max 2500)

selamın alâyküm arkadaşlar ben oyun için sosyal medya ve arama için telefon arıyorum max=2500 tl lik bir bütçem var yardım ederseniz teşekkürler
  15. D

GENERAL MOBİLE Mİ YOKSA XİOMİ ?

XİAOMİ=https://www.n11.com/urun/xiaomi-redmi-note-8-64-gb4-gb-duos-ithalatci-garantili-1207545?magaza=toptanmarketim06&renk=siyah#unf-review general...
Top Bottom