Arama sonuçları: *

1. Uğur

Yardım TCL 10L 64GB mi Redmi 9T 64GB mı almalıyım ?

Öncelik kamera ve batarya performansı hangisini almalıyım ?
  2. Uğur

Yardım Redmi 9T mi Galaxy a21s mi almalıyım ?

Telefonu annem ve babama alıcağım öncelik kamera ve batarya hangisini almalıyız ?
  3. Uğur

Yardım Bu telefonları iyiden kötüye sıralar mısınız ?

Sabah max 2500 tl telefon önerisi diye konu açmıştım ve Samsung Galaxy M12 çok önerildi, bi ihtimalle 2600 olur diye başka telefonlarda buldum. Telefonu anneme ve babama alıcam yani 2 tane alıcam. Kamera ve pil iyi olması önceliğimizdir. Oy verdikten sonra sıralamada yaparsanız sevinirim 1-2-3 diye.
  4. Uğur

Yardım Max 2500 TL anne ve baba için telefon önerisi.

Daha önce 2000 tl altı için öneri istemiştim bütçemiz arttı. Kamera ve batarya güzel ve performanslı olursa seviniriz.
  5. Uğur

Yardım Huawei P9 Lite 2017 den daha iyi telefon önerir misiniz ?

Bütçe 1500-1700 arası şuan huawei kullanmaktayım ilk çıktığında almıştım ve tertemiz 0 kırık ile kullandım ama 16 gb depolama insanı kafayı yedirtiyor ve değiştirmek istiyorum bi kaç haftaya veya aya. 1-2 gün önce annem ve babam için telefon önerisi istemiştim oralarda genelde realme c21...
  6. Uğur

Yardım Oukitel C21 64 GB alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/oukitel-c21-64-gb-oukitel-turkiye-garantili-pm-HBC000004LQW5 bu telefon alınır mı ilk defa bugün görüyorum özellikleri fiyatı falan çok uygun geldi ama markayı ilk defa gördüm duydum telefonu anneme ve babama alıcağım 2 tane
  7. Uğur

Yardım 1700 TL civarı anneme ve babama telefon önerir misiniz ?

Annem daha önce pek akıllı telefon kullanmadı, babamında vardı ama bozuldu ikiside ya aynı telefonu ya da farklı telefon alıcaklar. Bütçe : 1700 TL civarı veya daha altı
  8. Uğur

Yardım Reeder P13 Blue Max veya Blue Plus alınır mı ?

Merhaba telefonu anneme alıcam daha önce akıllı telefon kullanmadığı için bide telefon fiyatları pahalı diye ucuz birşeyler arıyoruz ben bunları buldum sizce nasıl başka önerebilirsiniz de https://www.hepsiburada.com/reeder-p13-blue-max-64-gb-reeder-turkiye-garantili-p-HBV00000VGO8P...
Geri