Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Android Samsung Galaxy S25 256 GB Uzun Kullanım İncelemesi

Giriş Arkadaşlar, selamlar. Ben cihazı 25.09.2025 tarihinde elime aldım ve siparişi Hepsiburada üzerinden 42.900 TL civarlarında verdim. A23'ten geçiş yaptım ve almayı düşündüğüm diğer iki cihaz Iphone 16 ve YD 16 pro'ydu. Bir üniversite öğrencisi olarak bu yorumları yapacağımı belirtmek...
  2. UmutYiğit

Android Samsung Galaxy S25 İnceleme

Merhaba arkadaşlar, A23 kullanıcısıyım ve konuyla ilgilenen arkadaşlar belki konularıma denk gelmiştir bir süredir telefon almayı planlıyordum ve Samsung Galaxy S25'i 43.280 lira karşılığında satın aldım. Bugün satın aldığım bu cihaz hakkındaki izlenimlerimi paylaşacağım. Bu incelemede tasarım...
  3. UmutYiğit

Samsung Galaxy S25 alınır mı ya da daha iyi bir alternatifi var mı?

Arkadaşlar S25 almayı düşünüyorum ve bütçem 44-45k arasında ve fazlasına asla çıkamam. Küçük bir telefon istiyorum yani S25'ten büyük olmayan cihaz tavsiyelerinize açığım. TR Iphone 16e ya da Y.D 16 pro aklımda var ama Y.D telefon olayına biraz uzağım. Şu an A23 kullanıyorum ve Samsung...
  4. UmutYiğit

25K 6.1" ve altı telefon önerisi

Arkadaşlar bütçem 25K cihazın küçük olması en gerekli şartım büyük telefon kullanmak istemiyorum artık. 6.1" ve altı cihaz önerilerinizi beklerim. Kamera benim için ziyadesiyle önemli belirtmek isterim.
  5. UmutYiğit

2 Tane Y.D Iphone Almak Mantıklı Mı?

Arkadaşlar merhabalar telefon alacağım ve bütçem 55.000 lira bandında olacak. 55.000 liraya 1 tane iphone 15 alacağıma 1 tane Y.D Iphone 15 Pro ve bir tane Iphone 16 almayı planlıyorum. 15 Pro'nun süresi bitince 4 ay 16'yı kullanacağım.
  6. UmutYiğit

20000 Türk Lirası bandında telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda telefon alacağım. YD cihazlar kafamı kurcalıyor ama neredeyse vazgeçmiş durumdayım. Aklımda S22/S23 FE var siz neler önerirsiniz?
  7. UmutYiğit

Yurt dışı s24 ultra ya da 15 pro max almak

Arkadaşlar yurt dışı cihaz almayı planlıyorum +'ları ve -'leri ile paylaşırsanız sevinirim. Cihazların değil yurt dışı almanın + ve -'leri. Ve bu cihazları nasıl 12 ay kullanabilirim?
  8. UmutYiğit

Türk Telekomdan cihaz tavsiyesi

Arkadaşlar bütçem 6K taksitle alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri