ancak fiyatı yüksek elden 30 35k çıkıyor gerisini taksit yapmak istiyorum hiç bir yer 8 ve üstü taksit vermiyor nereden nasıl yaparım bilen eden var mıdır banka veya mağaza önerisi olan ?
Telefon değiştirmeyi düşünüyorum aklımda bu iki model var. Gönlüm bunların pro veya pro max ini alma taraftarı ama fiyatlar malum. Son olarak bu ikisi kaldı elimde 0 olarak alcağım hangisini tercih etmeliyim 60hz olmaları çok kötü aslında ama yapacak bir şey yok :( Sonuç olarak hangisini önerirsiniz
Fiyat 6k yı geçmesin. Tek yaptığı aktivite facebook, haberler, ve arkadaşlarıyla konuşmak 😂😂. Üzmeyecek uzun süre kullanabileceği telefon önerisi arıyorum. İyi forumlar
17.5k max mağazadan alcam mediamarkt vs telefon önerisi acil.
1679933652
Konuştuğum yetkili kişi tecno pova x2 önerdi sizin başka önerdiğiniz var mıdır?
2. el veya yenilenmiş İphone Xs Max 128gb veya İphone 11 128gb almayı planlıyorum. Sorum başlıkta. Eğer sizinde önerdiğiniz telefon modelleri vs varsa söyleyebilirsinz
Çok oyun hastası değilim ama arada arkadaşlarla WildRift atarım üzmesin o konuda işlemcisi uzun seneler götürsün (778G işlemcisi nasıldır sizce idare eder mi Poco X5 Pro güzel bir cihaz gibi çünkü) en az 3-4 sene Ram:6/8 Depolama:128 foto çekilmeyi severim çok kötü bir kamerası olmasın yani...
15i 1TL bile artıramam hatta altında olursa daha iyi olur. Çok oyun oynamam belki arada wildRift şarjı uzun gitsin kamerası kötü olmasın fazla en fiyat performans telefonu arıyorum.
13k telefon önerisi istiyorum şarjı uzun gitsin , oyun oynatsın (arada sıkılınca lol mobile oynamayı severim) , çok ısınmasın , kamerası leş olmasın kurtarsın post fotoğraf atabileyim. Varsa öneriniz bekliyorum.
Başlıkta yazdığı paralar arasında oyun oynarken üzmeyecek uzun yıllar götürebilecek kamera tarafında üzmeyen en kötü 6/128 gb olan bir telefon önerisi istiyorum.