Aşırı oyun oynamam, batarya, ekran kamera önemli. Kasma sorunu vs. asla olmamalı. Yazılım sorunları yüzünden Xiaomi eliyorum, sizlerin ne tavsiyesi olur? A52-72'den birini alacağım gibi duruyor ama alabileceğim daha iyisi var mı diye sormak istedim.
Selamlar. S20FE denemeyi düşünüyorum. Amazonda satıcı da amazonken aldığım zaman eğer memnun kalmazsam 30 gün içinde iade edebiliyorum diye biliyorum. Amazon bu konuda dendiği kadar sorunsuz mu? Sim takınca kurulum yapılınca almıyoruz vs. gibi bir durum var mı? Isınma sorunu olursa veya...
Samsung S20Fe exynos kullanması yüzünden çok eleştirildi. Sorunlu bir model diyen çok fazla kişi var ama memnun olanlar da var. Kendi kullananan ya da yakını kullanan var mı? 4500 TL gibi düşünecek olursak fiyatı değer mi?
Merhaba. Aslında Xiaomi Redmi Note 10 Pro alacaktım ama Xiaomi'den memnun olmayan, yazılım sorunlarından bahseden o kadar fazla kişi var ki bundan vazgeçtim. Samsung A52 de tam anlamıyla beni tatmin etmedi. Şu anda %100 emin olabildiğim bir telefon olmadığından ve eski telefonumla idare...
3-4k arası yeni gelecek modeller dahil en iyi seçenek nedir ve telefonu ne zaman alırsam daha iyi olur? Aldıktan hemen 1 ay sonra daha iyi bir telefon aynı fiyata çıkarsa üzülürüm yani? Şu an favorim Redmi Note 10 Pro gibi ama sektöre aşırı hakim değilim. Sizin fikirleriniz, önerileriniz neler?
Redmi Note 10 serisinin 25 Martta Türkiye lansmanı olacak. Normalde lansmandan ne kadar sonra telefonlar mağazadan alınabilir oluyor ? Bu telefon ne zaman satışa sunulur?
Merhabalar bununla ilgili bir bilgilendirme var mı? Tanıtımda 280$ dendi. Bu fiyattaki telefonlar vergilerle ne kadara giriyor ülke piyasasında? Yaklaşık 3.5K gibi bir bütçem var. Redmi note 10 pro ilgimi çekti, beklemeyi düşünüyorum. Ya da duyurulmuş daha iyi bir telefon çıkacak mı bu bütçede?