Arama sonuçları: *

1. EMREG

Öneri 17000 TL Civarı Telefon tavsiyeleri

Mümkünse Hepsiburada üzerinden bir telefon almak istiyorum. https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a55-128-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV000062NCXN?magaza=AKSAN%20TECHNOLOGY İkinci el ya da kaçak düşünmüyorum. Xioami ilk tercih olarak düşünmüyorum. Bu bütçede A55'den iyi...
  2. EMREG

6000 TL Telefon önerisi

Alan kişi oyun oynamak amaçlı alacak. Malum mobil oyunu oynayacak o yüzden kamera,arayüz ve kullanışlılık dışında performans amaçlı bir şey arıyoruz. Snapdragon işlemci tercihimdir çünkü helio işlemciler çok ısınıyor. Marka takıntısı yok. Sıfır istiyor. Ama mantıklı ikinci elde olur.
  3. EMREG

Öneri Note 10S 128/8 GB 7000 TL Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-10s-128-gb-8-gb-ram-xiaomi-trkiye-garantili-p-HBCV00002Z0V83?url_src=and-product-detail Arkadaşlar koşun babam çıldırdı alalım alalım diyor sepette kargo dahil olmadan 6999 diyor. Xioamiyi biliyoruz zaten ben note 8 annem x3 nfc kullanıyor amoled...
  4. EMREG

Öneri 6000 TL Telefon önerisi (2.konu)

Yenilenmiş olmaz. Marka takıntısı yok ama oppo, realme çok sevmiyor. Oyun performansından çok batarya ve stabilite önemli. (Zaten 10 senedir Batak ve Batak HD oynuyor :D) Babam 6000 TL ile bir telefon almaya karar verdi. Telefon fiyatları bir yılda 2 katına çıktığı için doğru karar veremedim o...
  5. EMREG

Öneri 6000 TL Telefon önerisi.

Yenilenmiş olmaz. Marka takıntısı yok ama oppo, realme çok sevmiyor. Oyun performansından çok batarya ve stabilite önemli. (Zaten 10 senedir Batak ve Batak HD oynuyor :D) Babam 6000 TL ile bir telefon almaya karar verdi. Telefon fiyatları bir yılda 2 katına çıktığı için doğru karar veremedim o...
  6. EMREG

Android 2300-2800 arası telefon önerisi

Arkadaşım telefon bakıyor. Sadece pes oynayacak. 2300-2500 gibi bir bütçesi var biraz daha beklerse 2800 olucak. Bataryası bir günü çıkarsın yeter.
  7. EMREG

Poco X3 NFC Hakkında soru.

Arkadaşlar telefonu aldım ama başka bir x3 nfc kullanıcısı ekran kalitesi beklemiyorsan alınır dedi. İnternetten baktım IPS LCD bende note 8 kullanıyorum o da ıps lcd aynı kalitede bir ekran olsa yeter bana. Daha çoğu anneme. Annem çok kötü bir telefondan geçiyor.
  8. EMREG

Yardım X3 NFC 64 GB Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/poco-x3-nfc-64-gb-poco-turkiye-garantili-p-HBV00000YEA11?magaza=Gsmport Arkadaşlar babam bu ürünü gördü hemen almak istiyor 3k altına düşmeyeceğini düşünüyorum fiyat uygun gibi geldi telefon ve satıcı nasıldır? @wpa_supplicant 1625250864 Yarına kalır mı?
  9. EMREG

Alınabilir en ucuz Samsung telefon nedir?

Soru başlıkta bütçe maks 3k. Not= Elden alım zorunlu.
  10. EMREG

Redmi Note 9S Alınır mı?

2600 TL dolaylarında kendisi. 2500-3000 arası telefon arıyoruz da gözümüze çarptı. Bir de ram 4 mü 6 mı?
  11. EMREG

Öneri 2500-3000 TL Arası Telefon tavsiyesi.

2500-3000 TL arasında gözüme REALME 7 64 GB çarptı 2800 TL. NOTE 9S 64 GB ise 2650 TL civarında. Veya başka bir öneri, hangisi alınır?
  12. EMREG

Yardım REDMI NOTE 8 PRO 1500 TL Fiyata alınır mı?

Arkadaşlar babam aradı bana arkadaşı 3 ay kullanmış bu telefona 1500 istiyor dedi. Ben güvenemedim IMEI filan dedim ama babam sormuş öyle değilmiş dedi. 64 GB olsa bile çok çok iyi fiyat değil mi? Galiba şu ana kadar bilindik sorunu yok. Bir de nasıl test yaptırılabilir sorun olup olmadığına...
Geri