Arama sonuçları: *

1. MacWix

Android Honor Magic 7 Pro 512 GB 12 GB Ram 59.999TL ile satışta

Güzel fiyat ile geldi arkadaşlar, 2binTL de kupon alan için güzel, üstelik tablet hediyesi var, Takasa tlf da alıyorlar ek 4binTL ile. https://www.hepsiburada.com/honor-magic-7-pro-512-gb-12-gb-ram-honor-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00007TD0VF?ftid=erigxq2g1c5dn9eb&url_src=and-product-detail...
  2. MacWix

Öneri Xiaomi 14T Pro GELİYOR

Xiaomi yeni telefonunu 26 Eylülde tanıtıyor. Yeni bir orta üst segment telefon alacaklar bu telefonu bekleyebilirler. 40-45k civarı gelirse ve sızdırılan özellikler doğru ise harika bir cihaz geliyor demektir. Yazılım ve güncelleme sorunlarını atlatmış bir Xiaomi iyi bir tercih olabilir. Türkiye...
  3. MacWix

Yardım satıcının güvenilir olduğunu nasıl anlarım?

Merhaba s24 29.999TL diyor bilemedim almalı mıyım. Satıcıyı nasıl sorgulatabilirim https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s24-256-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00005MLL3B?magaza=PARLAK%20ELEKTR%C4%B0K
  4. MacWix

Android Xiaomi 14 Aldım... Pişman eder mi?

Merhaba Forum, Kolay kolay telefon değiştiren biri değilim, halen ilk çıktığı gün aldığım s7 edge kullanıyorum. Ama artık telefonu değiştirmek istiyorum. Ön siparişten Xiaomi 14 sipariş ettim. Yanında Xiaomi Watch S3 Saat hediye geldi ve 47.600TL ödedim. Xiaomi hiç kullanmadığım için...
  5. MacWix

Android Yeni amiral katili f/p geliyor. Realme GT 5 PRO

Realme GT 5 Pro, Android 14 ve Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek en iyi fiyat performans cep telefonu olarak görünüyor. 144Hz ekran yenileme hızı, Pro-XDR ve 4.500 nit parlaklığı ile 6,78 inç 1,5K çözünürlüğe sahip LTPO OLED ekran yer alıyor. 50 MP birincil kamera Sony LYT-808 sensör, OIS -50 MP...
  6. MacWix

Öneri Xiaomi 14 Pro Geliyor 💥💥💥

Neredeyse bir telefonda olmasını isteyeceğimiz her şeyi eklemişler. %99 titanyum. Iphone gibi kaplama değil. 2024'ün efsanesi olarak kapatır, eğer yeni kendi işletim sistemi HyperOS stabil sorunsuz çalışırsa. Başkada telefon bakan olmaz gibi. 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip Xiaomi 14...
Top Bottom