Arama sonuçları: *

1. Bathan_YT

Vivo f21 pro nasıldır?

Dün vatana telefon almaya giden babama vivo f21 pro önerilmiş ve 6+6 ram li bir telefonmuş İnternetten çok bir bilgi alamadım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
  2. Bathan_YT

Note 11 pro alınır mı

Soru bu ya da başka öneri
  3. Bathan_YT

6000 tl ye telefon önerisi

ikinci el veya sıfır fark etmez telefon alıcam 1-2 güne
  4. Bathan_YT

Bu telefonlardan hangisi alınabilir

Başka bir forumda yazılanlar ve benim aklımda olan telefonlar şunlar ikinci el alıcam yaşadığım yerde bulabildiğim bunlar önerilenler arasından Mİ 10t pro S20 fe (sol üst köşesinde kırık var) Poco X3 NFC Poco X3 pro Redmi note 10 pro Redmi note 10 s
  5. Bathan_YT

Max 5-6 bin TL ye telefon önerisi

Sıfır olursa da olur da ikinci el az kullanılmış bulabilirsem o da olur Osmaniye de yaşıyorum eğer ikinci el olursa elden alıcam telefonu önerilerinizi bekliyorum Şuan aklımda bu var...
  6. Bathan_YT

İnfinix note 11 pro nasıldır?

Babam anneme telefon alacakta bu telefonu söylemişler iyi diye sizce alınır mı bilginiz var mı?
  7. Bathan_YT

Öneri Samsung M53 5g alınır mı?

M52 5g almayı düşünüyordum ama Vodafone nin alışveriş kısmı varya orda M53 5g modelini gördüm sizce nasıldır alınır mı?
  8. Bathan_YT

5000-6000 max telefon önerisi

Annemin ve babamın maaşlarına zam gelecek ve ilk olarak telefon alacam sizce bu fiyat aralığına ne alınır?
  9. Bathan_YT

3000 TL Bütçeye Sizce bu telefonlardan hangisi

sizce bunlardan hangisi alınır ?
  10. Bathan_YT

2. el 2500 tl ye telefon önerisi

19 gün sonra doğum günüm ve baba sadece 2. el alırım dedi bir öneriniz var mı? oyun oynuyorum yani gerektiğinde fotoğraf çekiyorum
  11. Bathan_YT

5500 tl ye telefon önerisi

yaklaşık 1 haftaya alacam bu fiyata daha çok oyun oynayacağım ve kamerası idare eder bir telefon önerir misiniz
  12. Bathan_YT

5000 TL ye oyunlarda iyi telefon önerisi

Yakın bir zamanda hem arkadaşım hem de ben telefon alacaz Bizim için en önemli oyun performansı Kamerası üst düzey bir şey istemiyoruz ama kötü de olmasın
  13. Bathan_YT

en fazla 5k ya telefon önerisi

önerilerinizi bekliyorum
  14. Bathan_YT

4500 TL altı telefon önerisi

Aslında poco x3 pro alacaktım kararlıyım ama şua ralar xiomi yazılımıyla ilgili baya şikayet gördüm ondan dolayı size sormak istiyorum ne alınır bu fiyata
  15. Bathan_YT

Yardım 4000 TL ye telefon önerisi

Kamerası orta düzey olsun Daha çok oyun oynayacam Depolanması da fazla olursa sevinirim
  16. Bathan_YT

Xiaomi Poco x3 pro alıyorum

8 GB Ram li 256 GB hafızalı Poco x3 pro alacam
  17. Bathan_YT

3500 TL ye alınabilecek telefon

Performansı önemli ve kamerası da
  18. Bathan_YT

3500 TL ye telefon önerisi

Realme 7 pro var sizce nasıl
  19. Bathan_YT

Oppo a73 alacam sizce nasıl?

2500 TL bütçem var ve bu önerildi sizce nasıl?
  20. Bathan_YT

2500 tl ye alınabilecek telefon önerisi

telefonlar hakkında pek bilgim yok ondan dolayı ne belirteceğimi bilmiyorum siz bana sorarsanız sevinirim
Top Bottom