Arama sonuçları: *

1. Alihandrotr

Turkcell faturasız hat ücreti

Turkcell servisinin faturasız paketini kullanıyorum. Her ay gittikçe çok yüksek paketler almak zorundayım. Ve her ay aldığım İnternet diğer ay daha azıyla daha fazla para ödemek durumunda kalıyorum. Bu durumdan da bıktım açıkçası. Evde Türk Telekom İnternet sağlayıcısı kullanıyorum. Turkcell de...
  2. Alihandrotr

Android İndirim s 20 fe 10.800 e düştü

hepsiburada da s20 fe snapdragon 8 gb ram 256 gb depolama olan telefon sepette 10,800 normalde fiyatı 11,300
  3. Alihandrotr

11,500 e s20 fe snapdragonlu model

Şu anki fiyatı 11500'lere dayanmış durumda. Sizce daha uyguna düşer mi? Bu fiyatların üstüne çıkamam. 2.el almak istemiyorum. Bu fiyat bandında daha iyi bir telefon var mı? Ocak ayından sonra sizce bu telefona çok zam gelir mi?
  4. Alihandrotr

Samsung A52 mi Samsung s20 fe mi

A52 fiyatı 7500 lerde S20 fe fiyatı 10.500 lerde Arasında evet özellikler bakımından fark var. S20 daha iyi ama o kadar para vermeye değer mi? Ve 2.el de almak istemiyorum. Sizce fiyat performans olarak hangisi alınabilir? Önereceğiniz başka telefon var mıdır? Ve sizce telefonu Kasım ayında...
  5. Alihandrotr

Samsung Galaxy A52 alınır mı?

Kasım indirimlerinde A52 telefonu almayı düşünüyorum. Aranızda kullananlar var mı ne düşüyorsunuz? Bu fiyata daha iyi bir telefon bulabilir miyim? Kamera ekran batarya yönünden düşünüyorum. Çok oyun oynayan biri değilim. Ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
Top Bottom