Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

14 Pro Max 49260 ₺ Ye Alınır MI ? Easycep

Easycep den faizsiz 6 taksit ile bu cihazı 49260 ye alabilirim 67260 TL olduğuna bakmayın 18 bin TL bir yerden gelecek bana karşılıksız para hediye gibi düşünün 49260 TL yapıyor yani 6 taksit ile almayı düşünüyorum mantıklı mi ? 12 ay garanti var ve ekranı değişmiş mi oluyor ? Çok iyi durumda...
  2. Kürşat K.T.K

Android S23 FE Nasıl Bir Telefon 🤔

Abime telefon alacağız xaomi mi 13T ve s23 fe arasında kaldık sizce hangisi iyi bizim için kamerası iyi olsun şarj 1 tam gün çıkarsın donma/kasma olmasın sizin düşünceniz nedir ⁉️
  3. Kürşat K.T.K

iPhone 15 Pro Max 110 Bin Civarında Geliyor

Evet iPhone 15 serileri basına sızmış 15 pro Max için 110 bin küsur TL ler konuşuluyor büyük ihtimalle de öyle olacak zaten ama bizim insanımız uslanmaz yine geceden kapıda yatarlar kapitalist düzene katkıda bulunmak için
  4. Kürşat K.T.K

200💲 Altı Telefonlara %42 Zam Geldi

GÜMRÜK GÖZETİM UYGULAMASI KAPSAMINDA 200 DOLAR İKEN VERGİLENDİRME TUTARI ŞU ANDAN İTİBAREN 350 DOLARA ÇIKMIŞ DURUMDA BU DA ŞU DEMEK OLUYOR Örnek vermek gerekirse 150 dolara giriş yapan bir telefon için 2830 TL olurken vergiler vs dahil bu telefonu 5666tl ye alabilecek iken gümrük gözetim...
  5. Kürşat K.T.K

1500-2000Tl Arasında Telefon Önerisi

Merhaba gençler amcama telefon alacağız bu fiyat bandında öneriniz var mı beklenti yüksek değil çift hatlı olsun az buçuk buyuk olsun kâfi şimdiden teşekkürler
  6. Kürşat K.T.K

iPhone 14 Tanıtılıyor Ne Kadar Olur

iPhone 14 çıkıyor Sizce ne kadar olur alamayız da zaten bari hayal edelim 🙂
  7. Kürşat K.T.K

Sizce Bu Fikir Mantıklı Mı ❓

Vatandan iPhone 13 Pro Max i 32999 TL ye alıp yüzde 20 hediye çeki ile 6599tl geri gelecek şekilde çek ile bir telefon veya PC parçası alıp onu ayrıca sıfır şekilde satıp en az 5k ya gidecek biçimde bişey alınarak iPhone 13 Pro Max i 28 bin TL ye getirmek mantıklı olur mu
  8. Kürşat K.T.K

iPhone 13 Pro Max Tavsiyesi

Kuzenim telefon alacak taksitle bir şekilde ayarlamış fazla bişey yapmayacak telefonda uzun yıllar gitsin diyor aklında bu var sizce gerek var mı buna bu kadar para vermeye
  9. Kürşat K.T.K

Tahmini Yeni iPhone 14 Fiyatları

Tahmini fiyatlar bu şekilde tabi vergi vs de eklenecek
  10. Kürşat K.T.K

S20 Fe Hariç 7K Ya Telefon Önerisi

Telefona ihtiyacım var bütçe 7 bin TL s20 fe istemiyorum onun haricinde her öneriye açığım teşekkür ederim şimdiden
  11. Kürşat K.T.K

Maksimum 6500tl Telefon Önerisi

Soru başlıkta telefon alıcam bütçe 6500 fazlası olmasın İPHONE olmasın mümkünse ikinci el bak derler İPHONE istemiyorum poco x3 pro düşünüyorum sizce ne olur
  12. Kürşat K.T.K

Mi 11T Vs S21 FE 5G Hangi̇si̇ Daha İyidir?

Sizce hangisi daha iyi ikisi dışında almicam önermeyin lütfen
  13. Kürşat K.T.K

iPhone 13 256gb 17 Bin TL

Evet gençler yaklaşık 1.5 ay önce iPhone 13 256gb almıştım 15800 e bir arkadaş 17 bin teklif etti sizce satıp Mi 11T alıp karan parayla da ufak çaplı PC almak mantıklı olur mu yoksa iPhone daha da artar mı Mi 11T 9700 TL şuan bana yaklaşık 7300 TL kalıyor
  14. Kürşat K.T.K

iPhone 13 256gb 17k teklif var

1 ay önce 15800 e aldığım iPhone 13 e 17 K teklif geldi sizce satmalımıyım öyle telefon ile işim çok olmuyor oyun oynamam video vlog tarzı işim olmaz genelde öyle takılmak video izlemek film izlemek vs için kullanıyorum satıp Pocco x3 pro alıp birde sistem almak mantıklı mı üstüne biraz koyup
  15. Kürşat K.T.K

iPhone 13 Alınır Mı Pişman Olur Muyum

Gençler telefon ihtiyacim var bi çılgınlık yapıp iPhone 13 256 GB 15.600 e almayı düşünüyorum sizce eder mi o kadar yoksa beklemeliyim iPhone alicam başka telefon onerneyin
  16. Kürşat K.T.K

Apple Yarı Fiyatına Telefon Vericek

Apple yenilenmiş cihaz işine giriyor elindeki iade olan cihazları tamir edip yarı fiyatına satıcakmis bu sefer iPhone alırız galiba
  17. Kürşat K.T.K

Maksimum 7 bin 500 TL ye telefon önerisi

Gençler telefon bakıyorum maksimum 7.5 k verebilirim fazla yok aklımda iPhone xs Max 256gb var buldum sıfır cihaz sayılır hiç kullanılmamış 7.5 k isteniyor sizce iyi mi? hiçbir sorun yok herşeyi orijinal varsa başka öneriniz alırım
  18. Kürşat K.T.K

iPhone 13 256gb 16.800tl

Gençler bir şekilde iPhone 13 256gb 16 bin 800 TL ye gelicek bana sıfır internet den alıcam sizce pahalı mı hala yoksa artar mı veya düşer mı daha
Top Bottom