Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Max. 20.000 TL Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Max 20.000 TL olacak şekilde telefon önerir misiniz? Uzun vadede kullanılacak şekilde mümkünse bu fiyattan düşük olabilir, oyun oynanmayacak ama kamerası güzel olsun. Ben arkadaşıma S21 FE önerdim, Note 13 pro da bakındık, haricinde ne önerirsiniz?
  2. smithblacksmith

Öneri Xiaomi 14 vs Samsung Galaxy S23 Ultra

Merhabalar; iPhone 13 kullanıcısıyım, daha önce Mi 13 Ultra ve düz Samsung S23 ile S23 Ultra arasında kalmıştım. Şuan Kenarların kavisli olması, Gen 3 işlemci ve ön kamerasına 4K 60 FPS özelliği gelmesi nedeniyle Xiaomi 14 çok kafama yattı. S23 Ultra gibi bir canavarı almaktan vazgeçip Xiaomi...
  3. smithblacksmith

Yardım Mi 13 Ultra mı Düz S23 mü?

Merhaba, Benzer bir soru sormuştum ama farklı bir ikilemde kaldım. Xiaomi Mi 13 Ultra sırf ön kamerası iyi değil diye biraz isteksizim onun haricinde bir de yazılımı kötü olur diye korkuyorum. Yurtdışı 22.000₺ civarına Mi 13 Ultra mı? Yurtiçi 2. el S23 25.000₺ civarına mı? Yoksa maaşı...
  4. smithblacksmith

Yardım S23 mü S23 Ultra Mı?

Merhabalar; 82 Pil, Garantisi bitik iPhone 13’ üm var. Telefoncu 27.000₺ veriyor. Bu bütçeyle telefon almak istiyorum. Yurtiçi 2. El 256 GB Samsung S23 fiyatı 25.000₺ bandında Yurtdışı sıfır 256 GB Samsung S23 Ultra fiyatı server kayıt dahil 28.000₺ ( tanıdık telefoncuda ) Kısacası yurtiçi...
  5. smithblacksmith

IOS’ ten Android’ e Geçmek

Merhaba, Bugün Bursa’ da 5.1 deprem oldu, benim iPhone telefonda ses seda yokken annemdeki OnePlus 5T yaklaşık 15-20 saniye öncesinden deprem bildirimi yaptı ( Tabi deprem bildirimi olduğunu sonradan öğrendim, umursamamıştım ) Normalde benim iPhone’ da da bu özellik açık ama hiç bir şey...
  6. smithblacksmith

Yardım iPhone’ a Gelen Zam 2. Elleri Etkiler Mi?

Merhaba, Tam iPhone 13’ ümü satacaktım, zam geldiğini öğrendim. İlk aldığımda sıfırı 23.000₺ iken 2. elleri 21.000₺ civarındaydı. Şimdi sıfırı 28.000₺ iken 2. elleri 22.000₺ Satıp bir tane RTX 3050 laptop ve Mi 12 T Pro almak istiyorum ( üzerine biraz ekleyip )
  7. smithblacksmith

Telefonlar Neden Kusurlu?

Arkadaşlar merhaba, Android ve IOS telefonlar neden hep kusurlu yapılıyor? Örneğin Samsung ve Apple harici hiç bir telefonun ön kamerasında 4K30FPS desteği yok. Samsung ve Apple’ da da hızlı şarj yok ( 20-30 dakikada fullemekten bahsediyorum ) Yıllardır en pahalı telefonu alsam bile muhakkak...
  8. smithblacksmith

Yardım Mi 10 T Pro ve iPhone 13 Takas Edilir Mi?

Hayırlı bayramlar, iPhone 13 sahibiyim, pil 87, yıl sonuna kadar garantili yurtiçi İlana koymuştum biri Mi 10 T Pro vereyim üstne 16.500₺ vereyim dedi Yurtdışı kayıtlıymış ( IMEI ) Arka camda ufak çatlak varmış Sizce takas edilir mi bu fiyata? OIS var ve işlemcisi güzel hızlı şarjı var...
  9. smithblacksmith

Yardım iPhone 13 Dengi Android Telefon ?

Merhaba, iPhone 13 dengi Android hangi telefon alınabilir? Satıp daha ucuza bir telefon istiyorum bir türlü cevap alamadım. OIS destekli kamera ve Snapdragon işlemcili güzel bir telefon önerin lütfen.
  10. smithblacksmith

Yardım Server Kayıtlı Telefon Nedir? Sağlıklı Mı?

Merhaba, Samsung S21 almak isityorum fakat yurtiçi olanlar Exynos 2100 işlemcili ( CPU kasabilir, ısınabilir, şarjı çok yer diye korkuyorum ) Haliyle yurtdışı Snapdragon 888 modellerine bakıyorum. Bunlarda da IMEI yerine Server kayıtlı oluyor sanırım. Bu durumu nasıl çözebilirim? 6.000₺...
  11. smithblacksmith

Android Kamera Ve Uzun Kullanım Açısından Hangisi?

Merhaba, 10.000₺ üstü Samsung S21 FE ( Exynos 2100 ) OnePlus 9 Pro Xiaomi Mi 12 T Pro 10.000₺ altı Samsung S20 FE OnePlus 9 Xiaomi Mi 12 T Hangisini önerirsiniz? 2. el olarak alacağım. OnePlus hayranıyım ama kamera konusunda nasıldır bilmiyorum. Ön kamerasına kötü diyenler oldu ama video...
  12. smithblacksmith

Android OnePlus Kullanan Var Mı? Hangi Model? Memnun Musunuz?

Arkadaşlar iPhone 13 kullanıyorum, Telefon çok güzel fakat ben android istiyorum, özellikle OnePlus markasına hastayım. Video performansı iPhone ile kıyaslandığında nasıl? Özellikle stabilizasyonu nasıl merak ediyorum. Oyunlarda zaten kasmayacağını biliyorum. Şarjı nasıl? Kamerası nasıl...
  13. smithblacksmith

Yardım iPhone 13 Satmalı mıyım?

Merhaba, iPhone 13 kullanıyorum ama telefon bataryasına zarar gelmesin diye oyun filan oynamıyorum, şuan 22.000₺ ediyor. 4K 60 FPS iPhone gibi video çekebilen android bir telefon istiyorum, yanına da eski model iPad alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. OnePlus her konuda çok başarılı...
  14. smithblacksmith

Yardım Black Friday Telefon Önerileriniz?

Merhaba, Black Friday günleri gelmişken fiyatı düşen fiyat performans telefonu önerir misiniz? Max Bütçe 7500₺ ama ne kadar düşün olursa o kadar iyi, çok telefon kullanan birisi değil alacak olan kişi.
  15. smithblacksmith

iPhone 12 Pro, iPhone 13 Mini, iPhone 13?

Merhaba, 2. El iPhone almak istiyorum, piyasa durumuna göre; iPhone 13 Mini 18.000₺ civarında, iPhone 13 20.000₺ civarında pazarlıkla, iPhone 12 Pro 20.000₺ civarında Bunlardan hangisi alınmalı? Bütçem 18.000₺ ama bir tık çıkabilirim. Videolarını izledim iPhone 12 Pro batarya...
  16. smithblacksmith

Yardım Maximum 20.000₺ Bütçe iPhone Önerisi

Merhaba, 20.000₺ bütçem var, iPhone istiyorum ne almalıyım? Pasaportum yok, pasaport çıkarttırsam iPhone alıp kayıtlı yapsam uğraştırır mı? Yurtiçi 2. el iPhone' lar 0 modellerden daha pahalı 😅 19.000₺ iPhone 13 ve mini buluyorum nadiren. 15.000₺ iPhone 12 mini bulabiliyorum nadiren...
  17. smithblacksmith

Android IMEI Kayıtlı Telefon Alınır Mı?

Beyler selam, IMEI kayıtlı telefon aldım Poco X3 Pro 8/ 256 GB, telefoncuya süresini sordum süresiz dedi. Kapanabilir de kapanmayabilir de dedi yani, bu ne demek? Kapanırsa açtırabilir miyim bir sorun olur mu?
  18. smithblacksmith

Android OnePlus 5T Harika Bir Telefon

Merhaba, Bir kaç haftadır telefon arıyordum 2. el olarak, uygun fiyata denk geldi dün aldım. Dün akşam saat 20:00' da %99 iken aldım şuan saat 11:37 ve şarjı %37 ( kurulum yaptım, oyun oynadım, sosyal medya vs. elimden bırakmadım ) Poco X3 NFC' den sonra bile fark edilir bir hız artışı oldu...
  19. smithblacksmith

Yardım 2. El Telefon alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Merhaba, Yarın 2. el telefon almayı düşünüyorum, Neyine nereden bakmalıyım? Örneğin IMEI kaydını ve süresini nereden görebilirim? Şarj alıyor mu diye powerbank götüreceğim. Kamerasına bakacağım ( Kamerası bozuksa uygulama durdu hatası verir) Bunlar harici nelere bakmalıyım?
Top Bottom