Arama sonuçları: *

1. oaK´

15k bütçe iPhone önerisi

arkdşlar 15k ortalama bütçe var 12 olur 17 olur bu civarlarda işte iphone lazım en mantıklı model hangisi olur? yurtdışı alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım vs normalde android alacaktım ama mac kullandığım için ekosistem olması çok önemli benim için, dosya transferi olsun cart curt lazım...
  2. oaK´

10k bandında telefon önerisi

instagram tiktok ve mobil bankacılık için telefon arıyorum ekranı 120 hz fln olursa iyi olur ama şart değil, zarif ve pili uzun süre dayanan bi şey istiyorum hocamlar 2. el de olur temiz cihazsa 1701022608 kamerası da iyi olmalı*
  3. oaK´

mini serisi iphone mantıklı mı?

arkdşlar bu büyük telefon modası beni hiç sarmıyorda iphone mini serisi çok hoşuma gidiyor android tarafında da pek yok sanırım böyle küçük telefon. 2. el iphone 12 miniler sanırım 20k bandında gibi bir şey sizce mantıklı olur mu veya daha ucuza android ama küçük telefonlar var mı?
  4. oaK´

vergisiz iphone fırsatı (?)

https://www.bgazete.com.tr/haber/14756473/ogrencilere-vergisiz-iphone-firsati-vergisiz-iphone-11-12-13-ve-14-fiyatlari-ne-kadar-tam-liste böyle haber gördüm ne iş bu bilen var mı?
  5. oaK´

2022 de eski iphone alınır mı??

Hocamlar ben öyle amaaan aman telefon kullanmıyorum sadece iş gereği chatleşmeler vs oluyor iphone da kullanasım var sizce min hangi iphone alınır en düşük
Top Bottom