Arama sonuçları: *

1. slmbnemıstık

huawei watch gt 3 ile redmi note 9s takas edilir mi?

benim elimde redmi note 9s varda YD sizce kafa kafaya takas yapsam? (42mm modeli bu arada saat) @şahin doğan @serwintes
  2. slmbnemıstık

Yardım Redmi note 9S VS Samsung A51

redmi YD samsung 2023 eylule kadar garatili sizce hangisi? @şahin doğan
  3. slmbnemıstık

verdigim ozellikler hangi telefona ait?

arkadasımın teleefonu varda ona kılıf hediye alacagız da telefonu hangi marka bilmiyorum ama damla celtikli android arkasında kocaman alt alta büyük kamera var bu ozellikler hangi telefona ait olabilir @şahin doğan @serwintes
  4. slmbnemıstık

iphone 11 vs s21 fe 5g

elimde iphone 11 var sizce s21fe ile takas edeyim mi? sahsi kullanmak icin? @şahin doğan
  5. slmbnemıstık

Türkiye de en cok satan İphone model telefon?

soru baslıkta Türkiye de en cok satılan iphone telefon hangisidir @şahin doğan
  6. slmbnemıstık

Yardım Sizce bu piyasa da bu telefonların fiyatları?

arkadaşlar sizce aşağı yazacağım telefonlara bu piyasa da en fazla ne kadar para verilir? İphone X İphone 8 Plus İphone XS bu telefonlara bu piyasa da temizlerine ne kadar verilir? Ortalama bi fiyat icin konusalım @şahin doğan
  7. slmbnemıstık

Yardım Redmi note 9s vs iPhone 7

benim telefonum redmi note 9s YD 64gb adamın telefonu 128gb iphone 7 pil 71 hic acılmamıs telefon adamla kafa kafaya takas yapmak istedim adam olur dedi de sizce yapmalı myım? (ikimizde kozmetik olarak 10/10 diyebiliriz) @Evil Belief @şahin doğan NOT!! ben bu işin ticaretini yapıoyorum o...
  8. slmbnemıstık

Yardım Redmi note 9 128GB telefonumu kaca satabilirim?

ciziksiz türkiye cihazı kaca satabilirim? @şahin doğan
  9. slmbnemıstık

Yardım REDMİ NOTE 9 kaça satabilirim?

başlıkta belirttigim 128gb ciziksiz türkiye cihazı mavi renk @şahin doğan
  10. slmbnemıstık

redmi note 9s VS samsung note 8

redmi benim telefonum hatasız takas etmek istiyorum redmi yurtdısı imeı atılmamıs bir telefon samsung note 8 hatasız yurtdısı ama imeı atılmıs bir telefon adam kafa kafaya takas yapalım diyor sizce ne demeliyim? ya da redmiyi hangi telefonlar ile takas edebilirim?
  11. slmbnemıstık

realme 7 pro'yu 4200 TL ye sattım h.o mu g.o mu?

soru başlıkta yazıyor sizce ucuza mı satmısım?
  12. slmbnemıstık

Yardım 10.000 TL ye telefon önerileri

merhabalar ios olarak sorunsuz ikinci el ne alabilirim? iphone x üstü olacak şekilde bulunduğum iller zonguldak ve ankara @şahin doğan bütcem 10.000 tl @Shooter_U
  13. slmbnemıstık

8500 TL ye iphone xs

her şeyi orjinal kutu fatura var ture tone çalışıyor ama face ıd çalışmıyor pil100 kozmetik acıdan 10/10 muş sizce bu telefonu 8500 tl ye almaya değer mi? 64gb @şahin doğan
  14. slmbnemıstık

Yardım 1400 tl ye iphone 7 .

merhabalar ekran, anakart vs. orj sadece mikrofonlar çalışmıyormuş sizce bu telefon 1400 tl ye alınır mı? al yap satmak için karlı mı? @şahin doğan
  15. slmbnemıstık

10500tl ye iphone xs max alınır mı?

Sadece ekran değişmiş true tone yok alınır mı? @şahin doğan telefonun başka hiçbir yerinde bir şey yok pil gücü 83 de
  16. slmbnemıstık

Yardım 10.000TL ye iPhone 11

Dün 11.000TL e bulmuştum şimdi 10.500 TL ye buldum kadın bana 70km uzaklıkta cihaz tertemiz diyor değişeni var mı diye sordum yok dedi tr cihazıymış. 128gb Telefonu elden almaya gideceğim. 19 ay garantisi varmış pil gücü 99 da. Sizce bu telefonu incelerken neye bakmam lazım? En çok korktuğum...
  17. slmbnemıstık

11.000TL ye iphone 11 alınır mı?

İphone 11 beyaz 128gb Pil 97 13 ay garanti Kutu fatura mevcut Nokta dahil ezik çizik yoktur. Dosta gider bir cihazdır. Alıcısına hayırlı olsun adam açıklamaya böyle yazmış 11.000tl ye alınır mı? adamın adresi bana yakın gidip elden alacağım.
  18. slmbnemıstık

Yardım 15.000TL ye iPhone 13 128gb alınır mı?

Arkadaşım Iraktan yurtdışı iPhone 13 128gb 15.000tl diyor sizce alınır mı?
  19. slmbnemıstık

Yardım Yurtdışı iphone 12 alınır mı? 11.000TL'ye

arkadaşlar, arkadaşım Irak'tan kapalı kutu iphone 12 buldu 64gb ama yurtdışı alınır mı? 6 ayda e-devletten 200tl verip imeı uzatma olayı varmış doğru mu?
  20. slmbnemıstık

İphone 7 Plus Ekranın Değiştiğini Nasıl Anlarım.

Dostlar ikinci el iPhone 7 plus alacağım kadın ekranı orijinal ile değişti diyor.ben de emin olmak için nasıl anlarım ekranın orjinal ile değiştiğini hemen yardım ederseniz sevinirim.
Top Bottom