Arama sonuçları: *

1. D

Android Mi9T VS Redmi Note10S

Yaklaşık birbirine yakın fiyatlarda 2.elde bulunuyorlar.Acaba kullanım açısından hangi telefon iyidir?
  2. D

Mate 20 Lite'den Redmi Note 9'a geçilir mi?

Sizce bu tercihi yapmalı mıyım? Ve kamera konusunda hangi cihaz daha kullanışlıdır? Şimdiden teşekkürler.
  3. D

Android 4000 TL civarı telefon önerisi

Genel anlamda oyun oynamıyorum.Gündelik işlerim için kullanacağım birnevi anne baba telefonu gibi. Sıfır olarak bu fiyat bandının üstü ya da altı ne alabilirim?
  4. D

Android J7 Prime den Lenovo K5 Note ye geçilir mi?

Arkadaşlar j7 prime telefonumun şebeke sorunu ve on kamerası çalışmıyor gibi sorunları var.Ben şimdilik kuzenimin telefonu K5 Note ile takas etmeyi düşünüyorum.Sizce fark eder mi? (K5 Note 32 Gb Modeli)
  5. D

Android Xiaomi Redmi Note 5 Pro alınır mı?

Arkadaşlar 900 TL gibi bir fiyata almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Sadece PUBG Mobile Lite adlı oyunu 45 FPS oynamak haricinde başka oyun oynamayı düşünmüyorum. Kullananlar görüşlerini yazarsa sevinirim.
  6. D

Xiaomi mi a2 lite alınır mi?

Arkadaşlar başlıktaki model 900 tl ye alınır mı? 4/64 model özellik olarak.
  7. D

1500 tl telefon önerisi

1500 lira bandında DLS 21 ve Pubg mobile yi 30 fps açabilecek telefon var mı? Var ise önerileriniz nelerdir?
  8. D

İphone 7 hala alınır mı?

Sizce hala alınabilir bir telefonmu ve pubg mobileyi 30 fps oynatır mı?
  9. D

Android 900-1100 arasi telefon önerisi 2.el

Bu fiyat aralığında j7 prime hariç ne alabilirim?Marka farketmez.
  10. D

1300 tl telefon önerisi

Arkadaşlar bu fiyata sıfır veya 2.el önereceğiniz model var mıdır?Oyun oynamıyorum ve 1080p video izleme imkanım olursa güzel olur.
Geri