Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

Yurt Dışı iPhone alınır mı?

Telefon değişeceğim iPhone istiyorum düz 13 düşünüyorum, ancak yeterli olabilir mi şüpheleri var kafamda. Sıfır TR olarak 13 üstüne çıkamam, ancak yurt dışı olarak 15 Pro alabilirim. Yurt dışı iPhone alınca kullanamama durumu aşıldı mı? Bana ne gibi zorluklar çıkarır? Bazı telefoncular...
  2. Lgoyü

İphone 13 vs S24 Ultra

Bilgisayarımı satıp telefon değiştireceğim. 33000 civarlarında sıfır iPhone 13 almak mı, yoksa benzer rakamlarda yurt dışı S24 Ultra almak mı? Fotoğraflar artık güzel çıksın istiyorum şu anki kameram berbat. Oyun çok oynamam PUBG vs. oynamam ama minik oyunlar oynarım arada. Şarj olarak aman aman...
  3. Lgoyü

Babamla Telefonları Değişmelimiyim

Elimde senelerdir kullandığım redmi note 8 pro 8/128 versiyonu var hala cayır cayır çalışıyor ama oyunlarda eski performansı yok. Babamda Iphone 11 var yakın zamanda aldı kendisi çok fazla telefon kullanmıyor sadece WhatsApp Maçkolik bide işi gereği müşterilere yaptığı evlerin vs. fotoğrafını...
  4. Lgoyü

10000 - 15000 Arası telefon

10000 - 15000 TL arası telefon önerir misiniz. Android, Iphone farketmez. 128 GB altı olmaz. Kamerası ve oyun performansı birinci öncelik. Android olursa yurt dışı olabilir. Bütçe çok az genişler.
  5. Lgoyü

Xiaomi Mi 10 T Almaya Değermi

Merhaba 2.el mi 10 t 3500 civarında bulunuyor sizce almak mwntıklımı pubg de 90 fps alması beni benden ayrıca aldı normalde poco x3 pro alacaktım ancak 500 daha koyup bunu almak daha mantikli geldi Sizin fikriniz nedir?
  6. Lgoyü

Hangi Telefonu Almam Gerek

Merhaba bir telefon alacağım 2.el düşünüyorum aklımda a52 ile x3 pro var hangisini almalıyım Sosyal medyada aktif bir insanım oyun konusuna gelecek ise canım sıkılınca girerim
  7. Lgoyü

OPPO A91 Telefon Alınır mı?

Merhaba oppo a91 düsünüyorum şuanlık 2.elde alabilirim o konuda kafam rahat ancak verecegim paraya değermi. Özellikler 128 gb depolamq 8gb ram Işlemci ekran kartını tam bilmiyorum 2. Elde 2900 e bulunuyor sıfır ise 3700 bandında
Geri