Arama sonuçları: *

1. SilahsızKuvvet☪

Max 6K ya Telefon Önerisi

Günlük kullanım için kamerası , akıcılığı ve ekranı iyi olan bir telefon arıyorum. Oyun oynamayacağım ama işlemcisi ve ram kısmında dikkat edilse iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
  2. SilahsızKuvvet☪

Öneri 5000TL Civarı Telefon ÖNERİSİ

Arkadaşlar 4500-5000 arası bütçem var günlük kullanımda işimi görecek f/p bir telefon arıyorum. Oyun oynamayacağım kamera işlemci ve işlevsellik önemli o konuda. Telefon önerilerinizi bekliyorum aklımda redmi note 11 ve gm21 Pro var şuan hangisini tercih etmeliyim ? Alternatif önerileriniz varsa...
  3. SilahsızKuvvet☪

5000TL Civarı Telefon Önerisi.

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Günlük kullanım için telefon tavsiyesi lazım yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci , telefon akıcılığı ve kamera ön planda. Yani f/p bir telefon arıyorum.
  4. SilahsızKuvvet☪

3000TL Telefon Önerisi

Günlük işler için kullanıcam. Oyun oynamıyorum , kamerası güzel hızlı bir telefon olursa iyi olur . F/P önerilerinizi bekliyorum. 1643012901 Yardımcı olabilecek birisi yok mu ya D:? 1643014343 Bir bakın be
  5. SilahsızKuvvet☪

3000-3500(max) Telefon Önerisi

Kamerası güzel hızlı bir telefon arıyorum , oyun oynamıyorum bütçe üstüne çıkmazsa güzel olur önerilerinizi bekliyorum...
Geri