Arama sonuçları: *

1. Sahin416

S23U'dan Applea'a Geçilir Mi

Nereden geldi bilmiyorum ama genel olarak kendimde şöyle bir soru aradım, ben şu an S23 Ultra kullanıyorum. iPhone 14 Pro Max veya iPhone 15 Pro Max'e geçersem hayatım nasıl etkilenir, telefonu kullanabilir miyim, adapte olabilir miyim ? Bunu merak ediyorum. Sizce mantıklı bir seçim olur mu ...
  2. Sahin416

Sizce hangisi daha başarılı ?

Yıllardır devam eden ve bir çok kez tartışması geçen bir konuyu tekrar dile getirmek istiyorum. Eğer maddi sıkıntınız olmasaydı hangisini tercih edersiniz ? Android mi ? İOS mu ? Sizin için hangisi daha başarılı ve neden ? Hangisinin ele oturur olması, alışması, kullanması, keyif alması daha...
  3. Sahin416

S20+ Mı ? A73 5G Mi ?

Arkadaşlar herkese selamlar. Yaklaşık 1-1.5 senedir S20 Plus kullanıyorum ve kullananlar da bilir ki Exynos 990 ısınan ve güç tüketen bir mimariye sahip. Şarjının erken bitmesi veya günü sadece sabah 8 akşam 5 arası kurtarması, 5 saat bile ekran süresi verememesi gibi durumlardan değiştirmekten...
  4. Sahin416

Başka bir ekosisteme geçiş.

Öncelikle herkese selamun aleyküm iyi forumlar. Sizce Android platformundan İOS platformuna geçmek mantıklı mı ? S20+ Kullanıyorum 128Gb. Ve İphone 13'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı ? Yıllardır Android kullanmış, root olsun apk olsun bir çok özgürlüğe alışmış biri iphone'da yapabilir...
  5. Sahin416

7700 Bandında Telefon arıyorum.

Arkadaşlar herkese selamlar. 7700TL sınır olmak kaydıyla telefon arıyorum önerebilecek arkadaşlar varsa alabilir miyim ? Kafam çok karışık ios'u tercih etmiyorum youtube vanced gibi uygulamalar kullanıyorum.
  6. Sahin416

Fikir alabilir miyim ?

Arkadaşlar herkese selamlar. İyi akşamlar. Ben Pocophone F1 kullanıyorum. Kısaca özetlemek gerekirse; Snapdragon 845 Sterio Hoparlör 4100 Mah Quick Charge 4.0 6.17 IPS LCD Panel 12+5 MP Arka kamera 6GB Ram 64GB hafıza 8.8mm Kalınlık Android 10, MIUI 12 rom mevcut Genellikle fotoğraf...
  7. Sahin416

Android Telefon Önerisi

Arkadaşlar selamlar elimde 6k bütçe var android telefon bakıyorum. Kafamda poco f3 var. Türkiye'ye geldiğinde almayı düşünüyorum. Sizin önerilerinizi de almak isterim :)
  8. Sahin416

Android Poco F3 ve X3 pro tanıtıldı. Değer mi ?

Arkadaşlar herkese selamlar. Ben Xiaomi'nin alt markası olan Pocophone F1 modelini kullanıyorum. Gayet de memnunum tek bir sıkıntı bile çıkarmadı ki denize bile girmiştim. 2 3 gün önce de Poco F3 modeli tanıtıldı. Özellikleri eke bırakıyorum bakarsınız. Genel olarak 120 Hz, 6.7 inc, SD870...
Top Bottom