Arama sonuçları: *

1. P

Max 10k y telefon önerisi

arkadaşlar merhaba bütce max 10 k aile bireylerimden birine alacağım oyun falan oynanmayacak sadece sosyal medya arama vb seyleri kullanılacak ve 2 sene sonra aldığıma pişman olmak istemediğim bir telefon istiyorum her 2 senede bir telefon değiştirmektten cok sıkıldım yardımcı olursanız cok...
  2. P

İphone 13 e gecmeyi düsünüyorum

Arkadaşlar şu anda kullandiğim telefon mi note 10 lite iphone 5s ten gecmistim ve ilk başlarda memnun olmama rağmen simdi memnun degilim system erorr verip duruyor iphone 13 e geçmeyi düşünü yorum diger ürünlerin fiyati cok uçuk oldugu icin 13 ideal gibi geliyor sizce 13 e gecmelimiyim
  3. P

Yeni telefon önerisi yardim

Arkadaşlar merhaba 3-4 yildir xiaomi kullanicisiyim telefonumda artik donmalar ve garip sistem uyarilari aliyorum . iphone 13 veya s23 gibi kafamda secenekler var sizce hangi telefonu almaliyim .
  4. P

Günlük kullanım için f/p telefon önerisi

Arkadaşlar selam . Şuanda Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanmaktayım. Telefonum şuanda kapanıp acılmaya başladı kendiliğinden değiştirmeyi düşünüyorum.Günlük olarak çok fazla arama yapıyorum ve ekran hzsi 120hz olan birazda Iphone tasarıma benziyen bildiğiniz uygun fiyatlı telefon için önerileriniz...
Top Bottom