Cihaz 14.05.2025' e kadar garantili kutulu faturalı. Kozmetik olarak tamamen sorunsuz. Her aksamı çalışıyor fakat alt hoparlörden ses gelmiyor. 64 GB Pil 86
Arkadaşlar iPhone 12 yi uygun bir fiyata anlaştım cihazın hiçbir aksamında sorun yokmuş. Tek sorunu kasa köşelerinde soyuklar mevcut ve garantisi bitik kutu faturası yok. Cihaz yurt içi cihazı. Deneyip görüp elden alacağım sizce alınır mı?
Telefon TR cihazı 64 GB kutu fatura var, garanti bitmiş. Kasası tertemiz, pil 80 fakat ön camında telefonun ekranı kapalıyken belli olan çizikler var. Telefonda değişen parça yok hiç açılmamış. Fiyat 13500 sizce alınır mı?
Yurt dışı olması benim için sorun değil. Bu zamana kadar hep Android kullandım. iOS cihaz dışında cihaz önermeyin. Kameraya çok önem veriyorum. Kamerası güzel olsun yeter.
Cihazın fiyatı 10000 TL Pili %68 E sim aktif edilmemiş bu sene 5 ay kullanım süresi var. En önemlisi de cihazın ekranı orjinal ile değiştirilmiş. Bu cihaz alınır mı? Ekran konusunda biraz şüpheliyim sonuçta hiç tanımadığım birinden 2. el telefon alacağım.
Android kullanıcısıyım. Telefonum bozuldu ve telefon arayışına girdim. iPhone 11 Pro buldum fakat telefon Türkiye kayıtlı değil. Telefonun her şeyi çok temiz, pil sağlığı 100. Fiyatı da 10 bin. Sizce alınır mı?