Arkadaşlar yurtdışından tanıdık getiriyor bu iki telefondan birini getirticem sizce hangisi ? 11 pro+ ile s21fe'nin çok farkı yoksa görünüşü daha iyi olduğu için s21fe alıcam şuanlık düşünceme göre
Arkadaşlar öncelikle selam,10bin tl bütçem var bir telefon almak istiyorum sıfır samsung vs alacağıma ikinci elden iphone almayı düşündüm.10Bin TL'ye kadar telefon önerebilir misiniz ? Şehir farketmez model ismini öğrenip tanıdık telefonculara sorucam elden almak istiyorum.
Abdullah abi instagram story'sinde paylaşmış İPhone XR 5900 mü o civarda.Alınır mı ? Normalde iphone 11 bakıyorduk (annem kullanıcak kamera,depolama en önemli şeyler) indirime girince söyledim alcaksanız bunu alın diye ne gibi farklar vardır 11'le arasında ? Fiyatını hak eder mi ?
Arkadaşlar öncelikle selam,annem 2015'ten beri iphone 4s kullanıyor 2022 Şubat'ta whatsapp desteği kesileceği için yeni telefon bakıyorlar.Bütçe 4000-4200 civarı.Kamera,depolama çok önemli gerisi uzun ömürlü olsun yeter.
Anneme telefon bakıyoruz mi11 mi yoksa iphone 11mi alalım diyorlar.Kamera ve hafızası iyi olmalı oyun oynanılmayacak telefonda işte whatsapp facebook falan onlar.Ne önerirsiniz ? Uzun gidecek bir şey lazım iphone 4s 7 yıldır kullanıyor.